Femeia

De Unica.ro pe

A fi femeie inseamna sa te simti implinita si fericita fara a fi coborata din paginile unei reviste sau de pe un podium de moda. A fi femeie inseamna sa nu renunti niciodata la vise, si atunci cand esti trista sa sti sa spui „Speranta moare ultima, mai am multe de realizat in aceasta viata !” „Femeia trebuie iubita, nu inteleasa.”

Acesta e primul pas spre intelegere. A fi superfemeie trebuie sa fi o mama perfecta, o sotie model, o buna gospodina, un bucatar excelent si un angajat eficient. Oricat de bine ar suna toate acestea, de cele mai multe ori rezultatul este…epuizarea. O femeie trebuie sa-si stabileasca prioritatile, si sa nu se piarda in detalii.

Trebuie sa stie sa aleaga ce e mai bine pentru ea, fara a incerca sa multumeasca pe toata lumea. Trebuie sa-si imparta sarcinile cu cel iubit, formand impreuna o echipa frumoasa. E utila doar cand este sanatoasa, asa ca nu trebuie sa isi neglijjeze sanatatea. A fi femeia reprezinta minunea de a trai, onoarea de a fi reprezentanta sexului frumos. O femeie nu trebuie sa uite niciodata sa se faca respectata, sa-si indeplineasca telurile, si sa-si traiasca viata in armonie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO