Dorinte de femeie

De Unica.ro pe

Adu-mi, te rog, Doamne, un prunc sanatos si frumos, si, daca nu cer prea mult, adu-mi-o printr-o nastere lina si fara dureri.
Ajuta-ma, apoi, sa slabesc repede si sa fiu din nou atragatoare si supla, ca sa-i plac pe vecie barbatului iubit. Fii bun, Doamne, si pune in desaga ta daruri si… pentru prietenele mele care-mi locuiesc in suflet si pe bloguri, si adu-le iubiri mari si intregi, traite langa barbati demni, care sa le merite si sa le faca fericite.

Adu-mi in preajma oameni buni si de cuvant, care sa nu ma tradeze si sa nu ma invidieze de indata ce le-am ingaduit sa-mi vina mai aproape. Da-mi putere de munca, sa pot sa-mi intretin familia si sa-mi bucur familia cu tot ce-si doreste. Si adu-mi, te rog,Doamne chiar daca nu-ti va fi usor, puterea sa fac lucruri care sa preschimbe lumea intr-una mai buna, indrazneala sa ma lupt cu nedreptatile planetei, obraznicia de-a spune mai departe adevarul si numai adevarul.

Dar mai presus de toate, te rog,Doamne, din tot sufletul, sa-mi aduci putere sa-mi pastrez pe mai departe dragostea vie si fara prihana, ca sa ma bucur de fericirea pe care am asteptat-o o viata si de care, chiar si acum, cand am gasit-o, ma indoiesc adesea ca poate rezista mai mult de-un anotimp, un an, un timp. Pentru ca nu pot trai fara dragoste, dar nici cu ea parca nu stiu sa traiesc…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO