Doar femeia…

De Unica.ro pe

Desi am o varsta oarecum frageda pentru a explica ce inseamna sa fii cu adevarat femeie (20 ani), voi incerca sa evidentiez cateva lucruri ce corespund conceptului de „femeie” in ceea ce ma priveste.
A fi femeie inseamna a vedea lumea cu alti ochi, dintr-o perspectiva putin spus subiectiva, mai degraba inclinata spre sensibilitate, puritate, dar ajutata de increderea in sine. Femeia pentru mine va fi intotdeauna fiinta cea mai puternica de pe aceasta lume, mai ales femeia care este si mama; si aici nu ma refer la o calitate fizica, ci la cea morala, care este adanc inradacinata in sufletul oricarei femei.

Numai femeia are un orgoliu imens atunci cand isi propune asta, numai o femeie poate da dovada de atata stapanire de sine in diverse situatii in care este pusa, femeia este cea care tine minte atatea zile de nastere ale rudelor si celor dragi ei, care se bucura sa vada fericirea in ochii oricarei fiinte de pe acest pamant. Tot ce imi doresc mai mult este ca atat eu, cat si cei dragi mie sa fie sanatosi, sa nu duca grija zilei de maine, sa pot sa-i fac sa zambeasca pe cei care sunt in suferinta.

Pe plan profesional, as dori ca viata sa imi ofere multe sanse, cum ar fi aceea de a lucra pe un post de televiziune ca prezentatoare de stiri sau emisiuni, sa am oportunitatea de a spune ce gandesc, ce cred in legatura cu un anumit subiect; de asemenea, visul meu este acela de a progresa, de a ma face cunoscuta in domeniul in care voi activa, de a-i face pe cei din jurul meu sa fie mandri de mine si de realizarile mele.

Probabil ca am mult de munca, probabil ca o sa am multe obstacole pana voi ajunge in varful piramidei trebuintelor, insa cu ajutorul unui sot cu care sa ma inteleg si sa ne respectam unul pe celalalt, pe care sa-l iubesc sincer, cu siguranta ca nimic nu va fi imposibil, tot ce e nevoie e sa fiu o femeie in adevaratul sens al cuvantului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro