Ce inseamna sa fi femeie?

De Unica.ro pe

In primul rand Buna. Nu stiu in ce masura pot spune sa sunt femeie, pentru ca am 19 ani (impliniti azi), dar m-a atras acest subiect imediat ce am vazut despre ce este vorba. Ce inseamna sa fi femeie(fata)? Ce inseamna? Inseamna sa fi naturala in primul rand,sa faci ceea ce simti si cand simti,sa iubesti si sa fi iubita la randul tau…inseamna tot!

Sa faci cumparaturi, sa ai grija de tine, sa fii frumoasa,ingrijita, aranjata dar in acelasi timp sa ai grija si de locul in care stai,de casa in care locuiesti,de cei apropiati tie..sa fi femeie inseamna sa stii si sa ai puterea sa te faci respectata de cei din jurul tau..sa fi femeie inseamna sa stii sa impui o limita..

Sa fii femeie inseamna sa stii sa fi o mama buna(cand este cazul), sa fii femeie inseamna sa fi o buna iubita, respectiv o buna sotie, sa fii femeie inseamna sa ai o cariera..inseamna independenta profesionala indiferent de situatia financiara a celui de langa tine.Si probabil ca spun asta fiindca imi doresc foarte mult sa ajung un avocat renumit in Italia..am avut norocul sa o cunosc pe Dana Savuica personal,la lansarea parfumului sau,in Constanta. Recunosc ceva..am ramas fara cuvinte: este atat de frumoasa, vesela si emana atata naturalete incat pot sa spun ceva cu toata sinceritatea..sa fi femeie inseamna sa iti doresti sa fi ca Dana Savuica!

Este o adevarata femeie din toate punctele de vedere ! Cred ,da fapt,sunt absolut convinsa ca orice fata(femeie) isi doreste sa fie ca ea.Asta a fost parerea mea..sper sa v-a placut.Nu am castigat niciodata nimic si sper ca povestea mea sa ma faca mai norocoasa. Multumesc mult

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro