Cum arătau cele mai mediatizate cupluri din trecut | Vedete | Unica.ro

Cum arătau cele mai mediatizate cupluri din trecut

După relaţii mediatizate care păreau că vor ţine o viaţă, multe cupluri de vedete s-au despărţit brusc. Însă au rămas imaginile. Iată cum arătau cele mai faimoase 5 cupluri din trecut.

Dana Nălbaru şi Călin Goia

Cei doi păreau să aibă toate şansele de a ajunge în faţa altarului, având în vedere că au avut una din cele mai longevive relaţii din show-biz, şase ani.

Nimănui nu i-a venit să creadă când, în 2005, Dana şi Călin au anunţat că se despart. Unii au spus că Dana ar fi fost infidelă, alții au spus că, din contră, Călin a călcat strâmb. Niciunul din ei nu a comentat aceste zvonuri. Însă Dana a vorbit despre această relație într-un interviu amplu, explicând că nu era fericită alături de Călin Goia.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relaţie este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul şi cu totul altfel viaţa, în general. Am ştiut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relaţie”, a spus artista. De ce a rămas totuși alături de un bărbat care nu o făcea fericită? „Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva şi o viaţă, chiar dacă acel cineva nu-ţi este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aş vrea să spun că bărbaţii sunt nişte nenorociţi… Sunt multe motive pentru care am continuat această relaţie timp de aproape şase ani.”

 

Dana a mai spus că nefericirea din relație și-a pus amprenta și asupra sănătății sale. Făcea atacuri de panică foarte des, iar acestea au încetat atunci când a început relația cu Dragoș Bucur.

Astăzi, Dana Nălbaru este căsătorită cu actorul Dragoş Bucur şi au împreună trei copii, dintre care unul este adoptat. La rândul lui, Călin s-a căsătorit şi are un băieţel.

Ambele cupluri au facut nunta în secret şi preferă să ţină viaţa privată departe de ochii publicului.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: