Cum te relaxezi în Ischgl după o zi pe pârtie

De Unica.ro pe 07 decembrie 2017

Stațiunea austriacă Ischgl este raiul amatorilor de schi și snowboarding, o știe oricine practică aceste sporturi. Dar ce te faci cu prietena aceea care urăște frigul și zăpada? Ei bine, nu trebuie să rămână acasă. Poate să însoțească la Ischgl gașca pasionată de sporturi de iarnă căci în timp ce prietenii sunt pe pârtie, pentru ea există nenumărate modalități de relaxare. Iar când toată lumea se satură de schi sau snowboard, o puteți însoți la shopping, la spa sau vă puteți relaxa cu toții în camera de hotel.

Relaxare la shopping

Dacă pentru tine relaxarea trebuie să includă musai și o sesiune de shopping, în Ischgl te vei simți ca în paradis? Stațiunea te așteaptă cu zeci de magazine de toate tipurile. Poți să-ți cumperi cosmetice, parfumuri, haine de designer, bijuterii și multe alte lucruri. Dacă vrei suveniruri pentru cei dragi sau delicatese austriece, le găsești tot aici.

Cei care se aventurează pe Traseul Contrabandiștilor, unul din cele mai frumoase trasee de schi și snowboarding pot să se răsfețe cu o sesiune se shopping la magazinul duty free din sătucul elvețian Samnaun. Aici găsești haine de lux, bijuterii, tutun, băuturi fine și multe alte produse specifice magazinelor de tip duty free. După cumpărături poți să te relaxezi la una din numeroasele cafenele din zonă, iar dacă ești prea obosită să te urci din nou pe schiuri sau placă, poți lua telecabina până în stațiune.

Cum te relaxezi în Ischgl după o zi pe pârtie

 

Relaxare la spa

Dacă shopping-ul nu este neapărat o pasiune pentru tine, poate te va tenta o vizită la spa. Nimic nu se compară cu o baie caldă după o zi obositoare pe pârtie. Ce să mai spunem de saună sau de un masaj! Complexul din Ischgl include saună, masaj, solar, jacuzzi și, bineînțeles, piscine interioare pentru înot și pentru relaxare.

Cum te relaxezi în Ischgl după o zi pe pârtie

Opțiuni de cazare pentru toate gusturile

În după-amiezile când nu ai chef nici de spa, nici de shopping și nici de sport, poți să te relaxezi în camaera ta de hotel pentru că sigur va fi una mai mult decât plăcută. Ischgl este stațiunea cu cel mai mare număr de hoteluri de patru și cinci stele. Ai de ales între 393 de opțiuni de cazare, iar 84 din ele sunt de lux. Îți vei găsit locul perfect în Ischgl fie că mergi cu prietenii, cu familia sau cu partenerul.

Cum te relaxezi în Ischgl după o zi pe pârtie

Cei care iubesc viața de noapte și agitația unei stațiuni de munte, se pot caza în centru. Cei care iubesc liniștea, se pot caza aproape de munte, pe o stradă mai liniștită a stațiunii.

Explorează harta interactivă Ischgl din Austria și descoperă fiecare surpriză! Hai să vezi!

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"