Cum te influențează Luna Nouă din 17 martie 2018. Atenție! Marte își începe tranzitul prin zodia Capricornului!

De Mădălina Manole pe 17 martie 2018

Săgetător

Luna Nouă te va face atentă în legătură cu relațiile cu membrii familiei. Este momentul unei împăcări cu niște rude care te-au dezamăgit în trecut. Marte, planeta acțiunii, te va îndemna să-ți cauți noi surse de venit și-ți va intermedia contractele și colaborările de acest gen.

Capricorn

Luna Nouă îți favorizează comunicarea cu rudele, în special cu frații, acolo unde este cazul, și-ți deschide o nouă etapă în ceea ce privește activitățile intelectuale și studiile. Planeta Marte intră întocmai în semnul tău și-ți va aduce toată energia de care ai nevoie pentru a definitiva ceea ce ți-ai propus, condiția fiind să nu devii agresivă și irascibilă.

Vărsător

Luna Nouă îți va aduce șansele să câștigi mai mulți bani, insă totul va depinde de tine, de dorința și gradul de necesitate de care dai dovadă. Poate fi un nou început la capitolul financiar, dar trebuie să te preocupi și tu. Încurajarea noastră vine cu atât mai mult cu cât tranzitul planetei Marte îți cere introspecție și meditație, retragerea departe de agitația lumii înconjurătoare.

Pești

Luna Nouă se formează în zodia ta, prin urmare este momentul afirmării, momentul în care îți poți pune în valoare calitățile și abilitățile și poți lua decizii importante în plan personal și profesional. Pe de altă parte, Marte va favoriza demararea, semnarea sau soluționare unor situații ce sunt legate de niște proiecte, posibil chiar mai vechi.

Citește și – Cum păcătuiești în funcție de zodia ta

Sursă foto: Shutterstock

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară