Cum te influențează Luna Nouă din 17 martie 2018. Atenție! Marte își începe tranzitul prin zodia Capricornului!

De Mădălina Manole pe 17 martie 2018

Leu

Daca Luna Nouă îți va activa domeniul financiar și șansele de a primi un bonus, o mărire de salariu sau un proiect suplimentar care să-ți rotunjească veniturile, sunt foarte mari, planeta Marte va aduce energia necesară pentru a-ți pune în aplicare orice plan ai legat de locul de muncă.

Fecioară

Este momentul unui nou început pe parte relațională, indiferent că vorbim de relații cu cei din jur sau relații amoroase. Ceva se încheie, dar o nouă ușă se deschide.Planeta Marte te poate determina să te arunci în aventuri, să energizezi sectorul sentimental sau să dai dovadă de o mare capacitate de creație.

Balanță

Luna nouă poate afecta relațiile cu colegii șau șefii, poate stimula dorința ed evadare de la actualul loc de muncă, însă, pe de altă parte, îți oferă șansa de mai bine pe planul sănătății. Planeta Marte îți va oferi energia necesară pentru a te ocupa de treburile administrative și gospodărești pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă.

Scorpion

Luna Nouă aduce un nou început pe plan sentimental. Cei care se află într-o relație se pot despărți sau, din contră, pod duce relația la un nivel superior, o pot consolida. Nativii Scorpion care sunt singuri au ocazia ca în perioada următoare să-și întâlnească jumătatea. Planeta Marte va favoriza activitățile intelectuale și-ți va stimula dorința de a călători.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară