Cum sunt influențate zodiile de eclipsa de Lună din 11 februarie 2017

În luna februarie avem parte de evenimente astronomice importante. Vineri, 11 februarie 2017, va avea loc o eclipsă de Lună, când suprafața Lunii se va afla în penumbră. La câteva ore după acest eveniment, cometa 45P se va afla la cea mai apropiată distanţă faţă de Pământ.

Citește și – 7, cifra schimbării destinului. Ce îi așteaptă pe Berbeci până în 2023

Ce este eclipsa de Lună

Eclipsa Lunii se produce atunci când Soarele, Pământul și Luna se aliniază, în timp ce Terra se află la mijloc. Acestă poziţie face ca umbra Pământului să se poziţioneze pe suprafaţa Pământului, provocând o eclipsă a Lunii.

Iată cum vor simți zodiile eclipsa de Lună din 11 februarie 2017

Pentru Berbeci, eclipsa aduce schimbări și noutăți pe plan domestic. Se vor ocupa de renovarea sau redecorarea locuinței. Dacă unele probleme mai vechi cu unul dintre membrii familiei reapar, o abordare directă este cea mai bună soluţie.

Taurilor, acest fenomen astronomic le va stârni dorința de a călători. Este posibil să își facă bagajele și să plece într-o escaopadă zilele acestea, sau doar să își aleagă locația și să își programeze viitoarea vacanță.

Gemenii au șansa să își îndrepte greșelile din trecut. Dacă vor să recâștige inima fostului partener, acum este cel mai bun pentru Gemeni. Eclipsa de Lună îi face pe Gemeni să fie mai responsabili cu cei din jur.

Dacă Racii vor simți dintr-o dată mai multă nevoie de afecțiune, acest lucru se întâmplă din cauza eclipsei de Lună. Acești nativi își vor dori să petreacă mai mult timp alături de partenerul de cuplu și să se simtă iubiți.

Leii vor avea mai multă grijă de sănătatea lor. Acești nativi vor deveni mai responsabili cu starea lor de sănătate și mulți vor adopta un stil de viață sănătos. De asemenea, nu vor ezita să ceară sfatul unui specialist.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: