Cum socializezi pe Facebook în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar pe 08 februarie 2010

700.000 de români au cont pe Facebook, iar la nivel mondial numărul celor care accesează acest site depăşeşte 320 de milioane. Dacă analizezi cu atenţie…
… poţi să descoperi nişte pattern-uri în funcţie de zodie. Am analizat subiectul îndeaproape pentru tine şi am descoperit caracteristicele fiecărei zodii, atunci când interacţionează pe Facebook.

Berbec: Te adaugă imediat pe lista de prieteni, dar poate să te ignore apoi cu graţie. Nu pierde vremea să-i citească pe alţii, preferă să se uite la poze. Dacă i-ai cucerit simpatia, va dori foarte curând să te întâlnească face to face.

Taur: Sunt destul de sceptici când e vorba de contacte virtuale. Preferă „the real life” şi au încredere mai degrabă în lucrurile pe care pot să pună mâna. Se prind dintr-o privire câte „parale” face o persoană.

Gemeni: Adoră comunicarea prin orice formă, inclusiv reţelele de socializare de pe net. Atât că nu poţi să fii 100% sigură de informaţiile primite de la el. Nu denaturează adevărul, nici vorbă! Dar câteodată îl înfrumuseţează…

Rac: Nu se împrieteneşte cu oricine. Îţi verifică cu atenţie lista de prieteni înainte de a se obosi să te bage în seamă. Totuşi, dacă persevezi, îi „spargi” carapacea. Îi place să-şi caute prietenii din copilărie cu care să depene amintiri.

Leu: Adoră să iasă din anonimat. Leii sunt foarte vizuali, aşa că o să prefere fotografiile în locul cuvintelor. Fotografii în care ei sunt în mijlocul acţiunii, evident! Te iau imediat în seamă dacă găseşti ceva de admirat la ei.

Fecioară: Are conexiuni mai ales cu cei cu care a învăţat sau a muncit la un moment dat. Îi încântă schimbul de idei inteligente. Dacă vrei să-i atragi atenţia, trebuie să faci întâi dovada unui nivel ridicat de inteigenţă.

Balanţă: Îşi aranjează pagina cu culorile preferate, îşi pune linkuri către muzica pe care o iubeşte şi poţi descoperi pe pagina ei informaţii preţioase despre ultima modă sau cele mai interesante evenimente mondene.

Scorpion: Vor avea grijă se te îngrozească un pic. Ei vor să se asigure că „digeri” substanţe tari sau un pic toxice înainte de a se încurca cu tine. Altfel n-o să te gratifice decât cu sarcasmul lor.

Săgetător: În lista lor găseşti o mulţime de persoane, foarte variate, împrăştiate pe mai multe continente. Şi cel puţin o secţiune umoristică, cu bancuri sau farse.

Capricorn: Nu sunt interesaţi să piardă vremea. Dacă îşi fac totuşi cont pot deveni surprinzător de sentimentali. Nu foarte spontani, totuşi. Rumegă mult un răspuns sau un comentariu înainte de a-l lăsa la vedere.

Vărsător: Pot să-şi facă o mie de prieteni într-o zi, ca apoi să nu mai intre acolo cu saptămânile. Îi încântă posibilitatea de a folosi reţelele de socializare pentru a stârni valuri, gen: „Hai să ieşim toţi în Piaţa Universităţii pentru cauza cutare!”.

Peşti: Sunt destul de secretoşi, chiar dacă îţi lasă impresia că vă cunoaşteţi. Smulgi greu de la ei o informaţie cu adevărat importantă, în special despre ei însişi.


Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"