Cum scapi de frigiditate?

De Unica.ro pe 15 noiembrie 2009

Firigiditatea acopera intreaga gama de reactii sexuale sub standarde, de la evitarea …

Firigiditatea acopera intreaga gama de reactii sexuale sub standarde, de la evitarea totala a contactului sexual pana la un orgasm ocazional nereusit. Cuvantul este inselator si a fost probabil inventat de un barbat.

Ce opreste o femeie sa aiba orgasm?
O multime de lucruri. Unul fiind chiar barbatii. Daca un barbat vrea sa ajute femeia sa se bucure de toate placerile, trebuie sa inteleaga macar principiile de baza ale fiziologiei sexuale femeiesti, iar pentru asta o femeie trebuie sa stie ce isi doreste. Invata sa vorbesti cu partenerul tau despre ceea ce iti face placere.

Ca sa scapi de frigiditate, trebuie sa decizi daca esti dispusa sa faci anumite lucruri pentru a obtine o placere cat mai mare. Primul pas este sa convingi creierul ca sexul este ceva bun, sa inteleaga ca sa fii “o doamna” nu inseamna sa nu ai orgasm. Partea a doua este reinstruirea sexului: sa isi permita fantezii sexuale, sa depaseasca acele momente de inhibitie.

Al doilea pas presupune sa faci lucrurile sa functioneze cat mai bine in partea de jos a trupului tau. Este ok sa citesti romane cu scene erotice, e ok sa privesti filme cu nuditate si scene cat mai fierbinti. In plus, ar trebui sa inveti sa te bucuri de propriul trup, de una singura, pentru ca asa vei reusi sa ii explici si partenerului tau ceea ce iti aduce placere maxima.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"