Cum sărută zodiile

De Corina Buhagiar pe 20 august 2010

Dacă te sărută n-o să simţi numai cât de mult te iubeşte sau câtă experienţă are cu femeile. Ci şi o tentă aparte, specifică zodiei lui.
Berbec: Nu, nu ţi-ai ars buzele la soare… E doar fierbinţeala Berbecului care va trezi în tine brusc o flamă asemănătoare…

Taur: Te-ar mânca cu totul! Nici nu te apuca de sărutat dacă nu ai timp la dispoziţie pe urmă, pentru felurile care urmează aperitivului.

Gemeni: Sărută jucăuş, punând la bătaie toate tehnicile de seducţie despre care a auzit vreodată. E ca şi cum ar contiuna să te vrăjească cu limba… dar fără vorbe!

Rac: Un sărut memorabil, pentru vecie înscris în memoria afectivă. El nu te sărută cu buzele, ci direct cu sufletul lui întins la dispoziţia gurii tale…

Leu: Să săruţi un Leu şi apoi poţi să şi mori, ar fi parafrazarea unui celebru citat. Vrei să ştii de ce? Păi încearcă, şi-o să vezi!

Fecioară: Oricât de experimentat sau versat cu femeile ar fi, sărutul lui păstrează ceva pur şi virginal, ca şi cum ar fi prima oară. De unde şi numele acestei zodii…

Balanţă: Dă dependenţă… Pentru că el ştie să atingă exact coarda sensibilă, în orice femeie. Sărutul lui nu e apăsat sau ferm, însă e plin de dulceaţă.

Scorpion:
El pune intensitate în tot ceea ce face. Aşa că şi un sărut de-al lui te copleşeşte… şi e puţin probabil că o să se mulţumească cu atât!

Săgetător:
Cel mai probabil o să mai vrei. El are „lipici” pe buze şi e cuceritor. Şi te umple, de obicei, de o stare de împlnire şi bucurie.

Capricorn: Poţi să fii sigură că „he means it”. El nu e un superficial care pupă pe oricine. Dacă aţi ajuns până aici, există o semnificaţie…

Vărsător:
O explozie de senzaţii, care de care mai neobişnuită… Nu putem anticipa, pentru că el e un tip inedit căruia îi place să experimenteze.

Peşti: Vrei să ai experienţa mistică a uniunii sau a regăsirii de sine într-o tăcere adâncă şi senzuală? Nimic mai simplu… sărută un bărbat Peşti!

Foto: Shutterstock

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"