Cum sărută zodiile

Dacă te sărută n-o să simţi numai cât de mult te iubeşte sau câtă experienţă are cu femeile. Ci şi o tentă aparte, specifică zodiei lui.
Berbec: Nu, nu ţi-ai ars buzele la soare… E doar fierbinţeala Berbecului care va trezi în tine brusc o flamă asemănătoare…

Taur: Te-ar mânca cu totul! Nici nu te apuca de sărutat dacă nu ai timp la dispoziţie pe urmă, pentru felurile care urmează aperitivului.

Gemeni: Sărută jucăuş, punând la bătaie toate tehnicile de seducţie despre care a auzit vreodată. E ca şi cum ar contiuna să te vrăjească cu limba… dar fără vorbe!

Rac: Un sărut memorabil, pentru vecie înscris în memoria afectivă. El nu te sărută cu buzele, ci direct cu sufletul lui întins la dispoziţia gurii tale…

Leu: Să săruţi un Leu şi apoi poţi să şi mori, ar fi parafrazarea unui celebru citat. Vrei să ştii de ce? Păi încearcă, şi-o să vezi!

Fecioară: Oricât de experimentat sau versat cu femeile ar fi, sărutul lui păstrează ceva pur şi virginal, ca şi cum ar fi prima oară. De unde şi numele acestei zodii…

Balanţă: Dă dependenţă… Pentru că el ştie să atingă exact coarda sensibilă, în orice femeie. Sărutul lui nu e apăsat sau ferm, însă e plin de dulceaţă.

Scorpion:
El pune intensitate în tot ceea ce face. Aşa că şi un sărut de-al lui te copleşeşte… şi e puţin probabil că o să se mulţumească cu atât!

Săgetător:
Cel mai probabil o să mai vrei. El are “lipici” pe buze şi e cuceritor. Şi te umple, de obicei, de o stare de împlnire şi bucurie.

Capricorn: Poţi să fii sigură că “he means it”. El nu e un superficial care pupă pe oricine. Dacă aţi ajuns până aici, există o semnificaţie…

Vărsător:
O explozie de senzaţii, care de care mai neobişnuită… Nu putem anticipa, pentru că el e un tip inedit căruia îi place să experimenteze.

Peşti: Vrei să ai experienţa mistică a uniunii sau a regăsirii de sine într-o tăcere adâncă şi senzuală? Nimic mai simplu… sărută un bărbat Peşti!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: