Cum sărbătorește Oana Roman patru ani de căsnicie

De Unica.ro pe 15 ianuarie 2018
După ce, zilele trecute, a ajuns la spital din cauza unei răceli grave, Oana Roman are motive de bucurie. Ea și soțul ei, Marius Elisei, sărbătoresc patru ani de când s-au căsătorit și cinci ani de când sunt împreună. Vedeta a marcat momentul printr-o postare pe pagina sa de Facebook. 

”Azi , 5 ani de la primul sărut, de la prima zi a relației noastre! 5 ani cu multe încercări dar și multe împliniri! O avem pe Isa , si trăim în lumina ei! Doamne ajută la cat mai multi ani împreună, în care sa ne bucuram de viață si să trecem împreună peste orice obstacol! La mulți ani iubire!”, a scris Oana pe 13 ianuarie.

Oana Roman a vorbit sincer despre problemele din relația cu Marius

O zi mai târziu, vedeta le-a mulțumit fanilor pentru urări printr-o altă postare: ”Ieri am aniversat 5 ani de relație, maine aniversam 4 ani de cand suntem sot si sotie cu acte ! Marți facem poze pt prima coperta de revista glossy din viata mea! Am fi vrut sa plecam intr un weekend împreună dar e treeaba multa de facut! Va mulțumesc din suflet pt toate mesajele si urările primite ieri si azi! Daca nu reusim sa plecam nicaieri cred ca o sa facem totusi o mica petrecere pentru prieteni! Multumim Încă o dată pentru gândurile frumoase! Va pup!”, a scris Oana într-o postare în care a publicat și o poză cu familia ei, Marius și micuța Isabela.

Pe 12 ianuarie, Oana a scris despre problemele ei de sănătate. O răceală care s-a transmot în sinuzită acută a trimis-o de urgență la spital. Din fericire, pare să se simtă bine acum.

Oana Roman a fost manechin pentru a doua oară

Cum sărbătorește Oana Roman patru ani de căsnicie

Simona Halep s-a calificat în turul al III-lea al Australian Open 2019

Simona Halep s-a calificat în turul al III-lea al Australian Open 2019