Cum să îți cumperi o casă în trei ani. Planul unei femei care a economist pentru achiziționarea unui apartament

O femeie din Noua Zeelandă a reușit, în doar trei ani, să își cumpere casa visurilor sale, cu un plan simplu, pe care a decis să îl facă public prietenilor de pe o rețea de socializare. 

Cherie Howie a făcut public planul ei de economii care a ajutat-o să își cumpere un apartament în Auckland în anul 2015.

„Știu că mulți fac deja acest lucru, dar am vrut să împărtășesc cu voi un plan pe care l-am scris pentur un prieten în urmă cu două luni”, a scris Cherie pe pagina sa de socializare.

„Își dorea să economisească bani. Acesta este modul prin care eu am reușit să îmi cumpăr o casă în Auckland. Mama m-a învățat această modalitate de a economisi”, a spus tânăra.

Citește și: Banii tăi: Cum faci economii când mergi la cumpărături

Ea a recomandat cititorilor să adapteze planul în funcție de nevoile lor.

Cum funcționează planul lui Cherie Howie

Pe o foaie de hârtie notați-vă trei conturi: unul pentru facturi obișnuite, unul pentru facturi neașteptate și unul pentru economii.

Astfel, în contul pentru facturile obișnuite, tânăra a adăugat cheltuielile lunare pentru chirie, asigurare, electricitate, apă, internet și telefon, abonamente, rate la bancă și bani de buzunar.

Citește și: Cu eforturi mici, poţi face economii mari!

Între timp, cheltuielile alocate consultațiilor medicale, vizite la dentist, coafuri, haine, încălțăminte, cadouri, le-a denumit „cheltuieli imprevizibile”.

Restul banilor trebuie să meargă în contul de economii.

Howie susține că acesta este un plan imbatabil care te va ajuta să economisești suficient pentru un concediu, o mașină sau chiar un apartament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Carieră

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: