Cum reacţionează zodiile la gelozie?

De Corina Buhagiar pe 28 octombrie 2009

Poate râzi cu un vechi prieten, dansezi la o petrecere cu un coleg chipeş sau pur şi simplu arunci o ocheadă unui necunoscut pe stradă. Iată cum poţi să te aştepţi să reacţioneze iubitul tău din zodia…
Berbec: E în stare să sară la bătaie la respectivul, doar aşa, să îţi demonstreze într-o confruntare directă care e mai bărbat dintre ei doi. Asta dacă bagă de seamă, căci din fericire nu e un maestru al subtilităţilor.

Taur:
El nu e gelos! Nu… el e posesiv. Îşi va plasa mâinile pe copsele tale, să ştie toată lumea a cui eşti. Se enerveză greu, dar şi dacă ajunge să vadă roşu în faţa ochilor… să te ţii!

Gemeni:
„E mai frumos decât mine?”, „Ce ţi-ar plăcea să-ţi facă?”, „Te gândeşti des la el?” şi alte întrebări de genul acesta, într-o discuţie care nu se mai termină. Sau, mai ştii?… Faptul că îţi place un altul s-ar putea să-l excite.

Rac: N-o să zică nimic, pe moment. Dar va avea o mină atât de ofensată, va răbufni din cu totul alte motive şi va face în casă o atmosferă atât de tensionată că ai prefera mai degrabă să va certaţi un pic şi-apoi să vă împăcaţi.

Leu: N-are cum să-ţi placă altcineva, când îl ai pe el. E exclus! Dacă totuşi evidenţa nu mai poate fi negată, ai două variante: ţi se dau papucii instantaneu şi definitiv sau alege să se poate ca şi cum absolut nimic nu s-ar fi întâmplat.

Fecioară: El e obişnuit să îndure multe şi pentru mult timp. Dar nu e totuşi recomandat să întinzi coarda. Devotamentul lui are nişte limite, mai ales că el contorizează tot şi nu uită.

Balanţă:
N-o să îndrăznească să comenteze prea mult, pentru că de obicei e cu musca pe căciulă. Şi el face la fel, flirtând în dreapta şi-n stânga, la fel de natural cum respiră.

Scorpion:
Să dai motive de gelozie Scorpionului e la fel de imprudent ca şi să agiţi mâna în faţa unui şarpe veninos. El e oricum gelos, din principiu. Dacă vrei să fii cu el, trebuie să trăieşti cu asta.

Săgetător: E prea generos şi îşi iubeşte prea mult propria libertate ca să fie gelos. Mai degrabă te-ar tachina, într-un mod nu tocmai delicat, pe tema asta, decât să se supere.

Capricorn:
Cel mai probabil se deprimă, dar în nici un caz n-o să recunoască de ce s-a cufundat în muţenie. Îl liniştesc totuşi asigurările că nu e nimic serios acolo.

Vărsător:
La fel ca şi Săgetătorul, ba poate chiar mai mult, Vărsătorului îi e străină gelozia. Exceptând situaţia în care e cu stima de sine la pământ, cel mai probabil nici n-o să observe.

Peşti:
Se va simţi atât de rănit, îşi va plânge cu atâta durere idealul sublim de iubire năruit, încât o să-ţi vină să-ţi ceri scuze, chiar şi dacă eşti 100% nevinovată.

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani