Cum poți folosi congelatorul pentru a-ți ajuta garderoba

Probabil nu te-ai fi gândit că acest aparat electrocasnic – congelatorul ar putea cumva să aibă legătură cu hainele tale.

Avem pentru tine șase sfaturi despre cum poți folosi, în favoarea garderobei tale, banalul congelator.

  • Jeanșii la congelator

Toată lumea știe că, pentru a păstra forma și culoarea jeanșilor tăi favoriți trebuie să îi speli cât mai rar. Dacă vrei să scapi de mirosul neplăcut și de bacteriile care se înmulțesc în denim, pune jeanșii într-o pungă și ține-I câteva ore la congelator.

  • Puloverele și paltoanele la congelator

Ai observat că puloverele mai pufoase sau paltoanele de lână își pierd aspectul acela de haină moale după mai multe spălări? Evită să le speli și pune-le într-o pungă la congelator. Nu vei scăpa de pete, dar vor mirosi ca noi și vei scăpa de bacterii.

  • Dresul devine mai puternic la rece

Ai dresuri care au un aspect foarte plăcut, dar se rup foarte repede. Udă-le și pune-le în congelator. Fibrele se vor căli și dresurile se vor rupe mai greu.

  • Guma de mestecat – coșmarul pantalonilor

Dacă ai reușit să te așezi pe o gumă de mestecat în autobuz, nu te panica. Pune pantalonii peste noapte în congelator într-o pungă și guma de mestecat se va întări suficient pentru a o putea îndepărta cu ușurință.

  • Congelarea previne scămoșarea

Ai observat că anumite haine de bumbac încep să se scămoșeze când le speli foarte des? Spală-le mai rar li aruncă-le în congelator pentru a scăpa de bacterii și miros. Valabil și pentru lenjeria de pat sau draperii.

  • Pantofii prea strâmți? Cu ei în congelator

Ți-ai cumpărat pantofi noi și te cam strâng? Pune în ei pungi cu apă închise ermetic și bagă-îi în congelator. Apa va îngheța și gheața lărgi interiorul pantofilor.

Sursa foto 123rf

Citește și Cea mai bună metodă de a salva hainele care au intrat la apă

Citește și 3 sfaturi despre haine pe care ar fi trebuit să le urmezi de mult, dar probabil nu ai făcut-o

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: