Cum petrec zodiile de Valentine’s Day

De Corina Buhagiar pe 11 februarie 2010

Unde s-a hotărât să petreceţi depinde de mai multe lucruri, nu numai de zodie. Dar, în lipsa unei alte inspiraţii, iată la ce-ai putea să te aştepţi.
Berbec: Lui nu-i place să anticipeze. Preferă inspiraţia de moment. Dacă se ia cu treaba n-ar fi exclus nici să uite de Sf. Valentin. Noroc cu toate reclamele şi bannerele care să-i reamintească.

Taur: Nu va scăpa ocazia să-ţi reamintească cât de profund şi trainic te iubeşte. Indiferent ce îţi ia cadou, o să ţină. Indiferent unde te scoate în oraş, calitatea serviciilor e garantată.

Gemeni: E genul inventiv. Pentru fiecare Sf. Valentin petrecut împreună el se va strădui să găsească un loc nou, ceva „altfel” de făcut sau măcar o carte sau un DVD ultima apariţie.

Rac: El ar vrea să rămâneţi acasă. Dar dacă te ştie dornică de ieşiri romatice, s-ar putea să te ducă la restaurantul lui de suflet, un loc unde toată lumea o ştie pe fosta lui prietenă.

Leu: Domnul Leu le face toate pe picior mare, sau nu le mai face. O căruţă de trandafiri, o bijuterie valoroasă sau o ramă cu poza lui în ea sunt cadouri la fel de posibile. Dă-i ocazia să te răsfeţe în stilul lui regal!

Fecioară: El crede mai mult în manifestările de iubire mărunte, de zi cu zi, decât în declaraţiile ostentative o dată pe an. Nu se dă în vânt după sentimentalisme şi nici îmbulzeala nu-i place.

Balanţă: El a inventat sărbătoatrea asta, sau oricum îi place s-o serbeze. Romantic până în vârful unghiilor se aşteaptă să-i arăţi cele mai sexy desuuri ale tale, pe patul pe care a presărat el petale de trandafir.

Scorpion: Ce sărăbătoare… astea sunt mofturi! A, dar apreciază o partidă de sex cât vrei tu de fierbinte. La partea cu romantismul s-ar putea să strâmbe totuşi din nas, sau să aleagă un loc unde să intraţi incognito.

Săgetător: Să te ducă departe de casă, pe munţi sau pe coclauri, ar fi reţeta lui de romantism de Valentines. E maestru în „vrăjeli” dacă e nevoie şi cu greu ai putea să rezişti farmecului lui jupiterian.

Capricorn:
Dacă e musai, cu plăcere, pare să fie deviza lui. Nu e omul care să-ţi refuze o plăcere, atâta timp cât nu îi dă peste cap programul lui super-organizat. Altfel, s-ar putea să-ţi placă mai mult decât te aşteptai.

Vărsător:
Nu-i plac manifestările emoţionale în public, şi nici caracterul comercial al lui Valentin de import. De dragul tău ar putea totuşi să întreprindă ceva. Mare minune să nu implice şi alţi prieteni în treaba asta.

Peşti: Face ceva discret… de genul: un inel lăsat pe fundul paharului de şampanie, pe care să-l remarci numai după ce iei prima înghiţitură… Sau o felicitare pusă dinadins într-un loc unde numai tu poţi s-o găseşti.

Foto:Shutterstock

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"