Cum obţii o mărire de salariu?

Acum, că a mai trecut din criză, crezi că meriţi un salariu mai mare? Iată cum să-ţi abordezi şeful, în funcţie de zodia lui.
Berbecul: Zi-i-o direct, faţă în faţă. Nu-i pierde timpul cu argumente, date, satatistici, că oricum n-o să te asculte.

 Taur:
Trebuie să ai răbdare şi să lucrezi la această chestiune la fel ca şi picătura care sapă în stâncă. Să nu crezi că e inutil. La el, efectele sunt cumulative.

Gemeni: Cel mai bun moment este după un succes notabil pe care îl obţii. Profită şi pune-i repede o hârtie de semnat sub nas.

Rac: Nu va fi uşor… Racul e destul de suspicios şi de zgărcit. Cu greu poate fi convis că meriţi mai mulţi bani decât ţi-a dat deja.

Leu: Singura regulă este să-l prinzi în toane bune. Adaugă câteva linguşiri, asigură-l de respectul pe care i-l porţi si mărirea e ca şi a ta.

Fecioară: Nu va privi cu ochi buni cererea ta. El însuşi se mulţumeşte cu un salariu mic, şi doar e şef! De ce ţi-ar oferi ţie mai mult? Sugerează-i aceasta doar după ce ai rămas peste program, numai tu şi el, cel puţin o lună.

Balanţă: Ţi-ar da… dar cu ceilalţi ce face? Spiritul de dreptate îl împiedcă să te favorizeze în detrimentul colegilor tăi. Trebuie să ai răbdare până va avea să vă mărească la toţi.

Scorpion: El ştie deja ce vrei, înainte ca tu să fi apucat să deschizi gura. Aşa că nu te învârti în jurul cozii. Succesul e direct proporţional cu câtă încredere are în tine.

Săgetător: Dacă reuşeşti să-l prinzi, între două drumuri, e mare lucru. Săgetătorul e generos, dar nu te mulţumi cu promisiunea verbală. Asigură-te că e oficial.

Capricorn: El ţi-a evaluat şi analizat munca mai bine decât îţi închipui. Ştie exact câţi bani faci, aşa că nu fă cererea decât dacă ai argumente serioase în favoarea ta.

Vărsător: Mai zgârcit decât ai fi crezut despre el. Chiar dacă vă bateţi pe burtă la o bere, când vine vorba de bani, preferă să investească în dezvoltare, decât în oameni.

Peşti: Cel mai simplu, trezeşte-i compasiunea. Ai o rudă bolnavă, al cincilea copil sau un bărbat alcoolic? Îţi măreşte salariul fără să clipească. Dacă nu… se mai gândeşte.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: