Cum o alinta Elena Merișoreanu pe Ionela Prodan

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai bune prietene ale regretatei Ionela Prodan, aflată la priveghiul acesteia, a povestit pentru presă o întâmplare memorabilă din anii petrecuți împreună cu cea supranumită Privighetoarea Gorjului și, totodată, a dezvăluit cum o alinta pe Ionela Prodan.

Cu lacrimi în ochi și cu durere în glas, Elena Merișoreanu a povestit că cele două erau prietene încă din tinerețe și că i-a fost alături Ionelei Prodan în toate momentele importante ale vieții, de la nuntă și, iată, până la plecarea definitivă din această lume. Interpreta de muzică populară și-a amintit că atunci când Ionela Prodan era însărcinată cu Anamaria, aceasta avea poftă de zarzăre și, pentru că era sezonul, se agăța de pomi pentru a culege corcodușele, astfel primindu-și și o haioasă poreclă de la prietena sa: “Era agățată de garduri să ia corcodușe pentru că era gravidă și i-am zis atunci ‘Măi Papaliciule, încetează că te lovești!’ Și așa i-a rămas numele: Papalici. Acum, Papalici nu mai este printre noi!” – a povestit printre lacrimi Elena Merișoreanu.

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani după o lungă suferință și o îndârjită luptă pentru viața sa. Îndrăgita cântăreață de muzică populară s-a stins din viață la spitalul Elias din Capitală, acolo unde era internată de câteva luni, după ce a fost diagnosticată cu cancer pancreatic. Trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan a fost depus astăzi la capela cimitirului Bellu din Capitală. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, joi, 19 aprilie, ora 12.

Citește și – Care a fost ultima dorință a Ionelei Prodan: “Mă prăpădesc, dar vreau să…”

Citește și – Care au fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan înainte să moară

Citește și – Mesajul Sofiei Vicoveanca la moartea Ionelei Prodan: “Am împărțit aceeași cameră”

Sursă foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: