Cum îți influențează zodia Mercur retrograd în Berbec din data de 23 martie 2018

De Mădălina Manole pe 22 martie 2018

Leu

Mercur retrograd în Berbec le aduce nativilor Leu amânări în domeniul călătoriilor, indiferent că este vorba de o delegație de muncă sau de o vacanță de relaxare. De asemenea, este momentul reevaluarii concepțiilor, prejudecăților și principiilor de viață, dar și al susținerii cursurilor de perfecționare profesională.

Fecioară

Mercur, guvernatorul zodiei Gemeni, prin mișcarea sa retrogradă va dinamiza casa moștenirilor, a creditelor și impozitelor, dar și casa banilor deținuți împreună cu partenerul. Prin urmare, acești nativi se pot surprinde schimbându-și idei, vechi decizii și poziții stabilite în raport cu aceste aspecte. Poate fi legat de împrumuturi făcute sau oferite, de anumite avantaje materiale sau de rezolvarea unor situații financiare ce au legătură cu partenerul de cuplu.

Balanță

Mercur retrograd în Berbec le imprimă o energie proastă nativilor Balanță care pot intra în conflict cu membrii familiei, cu partenerul de viață, dar și cu șefii și colegii de muncă. Pe axa relațională și partenerială pot ieși la suprafață niște aspecte pe care le ignoreau sau chiar ascundeau până acum.

Citește și – Cum păcătuiești în funcție de zodia ta

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional