Cum îți influențează zodia Luna Plină în Balanță din 31 martie

De Mădălina Manole pe 31 martie 2018

Capricorn

Luna Plină va implica atât cariera, cât și relațiile cu membrii familiei care vor fi afectate în primul rând de atitudinea nativilor Capricorn față de părinți, educație, tradiții și obiceiuri. Cei care au fost serioși la locul de muncă vor culege roadele, posibil să fie promovați sau apreciați pentru ideile puse în aplicare.

Vărsător

Luna Plină le va dinamiza casa călătoriilor, a studiilor de perfecționare profesională, a filosofiei, religiei și a convingerilor de viață, ceea ce înseamnă că nativii Pești vor începe planurile de vacanță, vor căuta bilete și oferte promoționale la zboruri, vor face bagajeși vor stabili itinerare. De asemenea, este posibil să călătorească și în interes de servici, pentru a susține un curs sau un seminar. Este o perioadă prielnică aprofundării și îmbogățirii cunoștințelor.

Pești

Luna Plină va influența casa banilor în comun cu partenerul, dar și sectorul avantajelor materiale și al moștenirilor, prin urmare nativii Pești vor lămuri întocmai situația financiară vizavi de cei din jur. Important de punctat este faptul că sunt favorizați să primească sume de bani sub formă de bonusuri și prime, dar și să-și recupereze banii împrumutați.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Sursă foto: Shutterstock

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional