Cum îți influențează zodia Luna Plină în Balanță din 31 martie

Balanță

Luna Plină le favorizează aspectele care au legătură cu personalitatea și se pot bucura de o perioadă benefică pe majoritatea planurilor. Pot cunoaște o persoană importantă cu care să rezoneze și la locul de muncă pot primi aprecieri. Nu trebuie, însă să să intre în conflicte cu membrii familiei. La acest capitol nu sunt sisținuți astral și neînțelegerile se pot instala imediat.

Scorpion

Luna Plină nu este favorabilă celor născuți sub semnul Scorpionului, însă nici nu face ravagii. Aspectul afectează casa subconștientului și a izolării, iar nativii Scorpion vor cădea într-o melancolie asociată cu meditație și autocritică. Axa sănătății și axa jobului, de asemenea, se vor activa și nativii se vor simți epuizați și cu greu își vor îndeplini sarcinile.

Săgetător

Luna Plină va activa sectorul proiectelor și planurilor pe termen lung, dar și relațiile cu prietenii. Nativii Săgetător vor culege roadele unui proiect în care s-au implicat trup și suflet și, totodată, vor rezona impecabil cu prietenii și cei dragi. Vor fi mult mai amabili ca de obicei și vor avea energie la locul de muncă pentru a-și duce la bun final sarcinile primite.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: