Cum îți influențează zodia Luna Plină în Balanță din 31 martie

De Mădălina Manole pe 31 martie 2018
Pe data de 31 martie 2018 va fi Lună Plină în semnul Balanței, eveniment astrologic cu influență pozitivă și benefică, la modul general, pentru toate zodiile.

Luna Plină poate aduce încheierea unei etape, dar și culegerea roadelor și asumarea meritelor. În funcție de sectorul astral pe care Balanța îl guvernează, iată care este influența Lunii Pline din data de 31 martie pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Luna Plină se formează pe casa cuplului și a parteneriatelor din zona profesională, prin urmare nativii Berbec își vor reevalua relația și s-ar putea ca deciziile luate să fie surprinzătoare atât pentru ei, cât și pentru cei din jur. La locul de muncă se cere diplomație, aspectul vizând acest domeniu din viața lor inclusiv prin natura contractelor și negocierilor.

Taur

Luna Plină va dinamiza casa sănătății și sectorul profesional, iar nativii Taur ar trebui să acorde mai mult interes stării generale de sănătate. Posibile disfuncții la nivelul zonei capului însoțite de insomnii pot apărea și se impune odihnă și mai multă relaxare. La locul de muncă pot afla secrete și pot descoperi alte fețe ale perosanelor ierarhic superioare.

Gemeni

Luna Plină le va aduce beneficii consistente nativilor Gemeni, deoarece aceasta se va forma în sectorul sentimental, al aventurii, al relației cu copiii și al activităților artistice și de creatie. Este o perioadă în care cei născuți sub semnul Gemeni se pot afirma în aceste domenii și pot îmbunătăți simțitor relațiile cu membrii familiei. Pe plan amoros sunt șanse mari ca cineva să le iasă în cale.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"