Cum îți influențează zodia Luna Nouă în Capricorn din 17 ianuarie

Pe data de 17 ianuarie 2018 este Lună Nouă, fenomen astral care se formează în semnul Capricornului, ceea ce înseamnă că pentru toate zodiile va fi un nou început, în funcție de sectorul astrologic care este afectat. Iată cum te influențează acest aspect, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut!

Berbec

Luna Nouă din 17 ianuarie se formează în sectorul profesiei, al locului de muncă și anunță începerea unei noi etape în acest domeniu. Nativii Berbec trebuie să-și folosească abilitățile și calitățile profesionale pentru a-și atinge țintele propuse. Este posibil să favorizeze o avansare la locul de muncă, primirea unor sarcini noi sau chiar o schimbare a jobului.

Taur

Luna Nouă din 17 ianuarie aduce nativilor Taur un nou început în tot ceea ce ține de credințe, de principii de viață, de viziuni de viitor și de prejudecăți. Este momentul unor schimbări considerabile pe aceste planuri, iar cei născuți sub acest semn sunt sfătuiți să-și asculte intuiția înainte de orice. De asemenea, evenimentul astral le deschide porți către călătorii dincolo de hotare sau le aduce oportunități legate de o persoană aflată în străinătate.

Gemeni

Luna Nouă din 17 ianuarie se formează în casa moștenirilor, a creditelor și impozitelor, prin urmare nativii Gemeni trebuie să-și pună ordine în situația financiară, mai exact în tot ce are legătură cu aceste instituții și cu banii deținuți în comun cu alte persoane. Este posibil să primească niște bani, să demareze sau să li se aprobe un credit.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: