Cum îți influențează zodia Luna Nouă din semnul Gemeni

De Mădălina Manole pe 13 iunie 2018

Săgetător

Luna Nouă din Gemeni va influența casa cuplului și a parteneriatelor, iar pentru cei născuți în zodia Săgetător se va deschide o nouă etapă în relația de cuplu. Cei care au avut o relație armonioasă până acum se pot logodi, se pot căsători sau pot face un copil, în timp ce nativii care au avut conflicte cu partenerul pot decide să pună punct relației definitiv. Cei singuri au ocazia timp de două săptămâni să înceapă o nouă poveste de dragoste. De asemenea, în sectorul profesional șansele de a încheia noi parteneriate sunt foarte mari.

Capricorn

Luna Nouă din 13 iunie se formează pe casa muncii și a sănătății, iar cei născuți în zodia Capricorn vor avea oportunitatea de a porni pe un nou drum în aceste două direcții. Este posibil să-și schimbe cariera, să primească o avansare în funcție sau să demareze proiecte noi, susținute, de natură să le pună în valoare calitățile. De asemenea, vor simți o îmbunătățire a stării de sănătate, iar cei care s-au confruntat cu afecțiuni până acum vor găsi leacul.

Vărsător

Luna Nouă din 13 iunie va influența casa iubirii, iar cei născuți în zodia Vărsător vor începe o nouă etapă în sectorul amoros. Este posibil să ducă relația la alt nivel, să-și schimbe statutul, ceea ce se poate traduce printr-o logodnă sau cerere în căsătorie, iar nativii Vărsător care sunt singuri au ocazia acum să-și întâlnească marea dragoste. În relațiile în care a existat tensiune până acum, este foarte probabil să se ia decizii radicale care să conducă inclusiv la despărțire. Pe de altă parte, acolo unde este cazul, relația cu copiii se va îmbunătăți remarcabil.

Pești

Luna Nouă din 13 iunie le va aduce celor născuți în zodia Pești preocupări legate de locuință și familie. Aceștia pot observa o schimbare în ceea ce privește relația pe care o au cu membrii familiei, care se poate îmbunătăți. De asemenea, sunt favorizate acțiunile care țin de sectorul locativ, iar nativii Pești vor dori să reamenajeze sau să renoveze casa, iar acolo unde este cazul, aceștia vor reuși să facă o vânzare, cumpărare, mutare, închiriere.

Citește și – Ce cadou să-i iei în funcție de zodie

Sursă foto: Shutterstock

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară