Cum îți influențează zodia Luna Nouă din semnul Gemeni

De Mădălina Manole pe 13 iunie 2018

Leu

Luna Nouă din 13 iunie va influența casa prietenilor, a proiectelor și a planurilor pe termen lung, iar cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să cunoască persoane noi și să-și lărgească cercul de cunoștințe. Este posibil ca printr-un prieten să demareze un proiect nou sau cineva din anturaj să le facă o ofertă, să le propună o colaborare avantajoasă.

Fecioară

Luna Nouă din 13 iunie din semnul Gemeni se va petrece în sectorul socio-profesional al celor născuți în zodia Fecioară, prin urmare nativii vor avea ocazia să-și pună în evidență calitățile și să se bucure de noi oportunități la locul de muncă. Nu sunt excluse noi proiecte și colaborări care să le îmbunătățească veniturile. De asemenea, acum au ocazia să-și construiască o imagine bună în ochii celorlalți.

Balanță

Luna Nouă din 13 iunie din se formeaza în sectorul călătoriilor, al studiilor, dar și al convingerilor și filosofiilor de viață, iar cei născuți în zodia Balanță vor deschide o nouă etapă în aceste domenii. Poate fi vorba despre un proiect care are legătură cu străinătatea, pot pleca într-o călătorie sau pot relua legătura cu o cunoștință din afara țării.

Scorpion

Luna Nouă din 13 iunie se formeaza în casa avantajelor materiale, a moștenirilor și a banilor deținuți în comun cu partenerul, iar pentru cei născuți în zodia Scorpion poate fi un moment al transformărilor și noilor începuturi cu privire la aceste aspecte din viața lor. Este posibil să înceapă un proiect alături de partener sau să ia niște decizii importante în legătură cu veniturile comune.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară