Cum iți influențează zodia Luna Nouă din 15 mai 2018

De Mădălina Manole pe 14 mai 2018

Săgetător

Luna Nouă se formează în casa muncii și a sănătății, iar nativii Segetător sunt invitați să-și reevalueze starea de sănătate, să înceapă un tratament dacă este cazul. Este momentul schimbării stilului de viață sau momentul începerii unei diete. De asemenea, la locul de muncă pot apărea reorganizări și noi proiecte de viitor.

Capricorn

Luna Nouă se formează în sectorul sentimental, al aventurii, al copiilor, al activităților artistice și creative, iar nativii Capricorn vor da curs situațiilor legate de aceste domenii. Poate fi începutul unei povești de dragoste sau își pot pune în valoare talentul și pot da naștere unor noi proiecte.

Vărsător

Luna Nouă se formează în sectorul familiei și al locuinței și este un nou început pentru nativii Vărsător care trebuie să-și concentreze atenția pe aceste domenii. Poate fi vorba de o reamenajare a casei, de o împăcare cu un membru al familiei sau de o nouă ierarhizare.

Pești

Luna nouă se formează în sectorul comunicării, semn că nativii Pești trebuie să dea curs tuturor situațiilor și provocărilor care vin din această direcție. Este un nou început în tot ceea ce ține de comunicare și ar fi indicat să profite de acest context astrologic pentru a-și rezolva situații mai vechi.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Sursă foto: Shutterstock

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel