Cum iți influențează zodia Luna Nouă din 15 mai 2018

De Mădălina Manole pe 14 mai 2018

Leu

Luna Nouă se formează în sectorul socio-profesional și al imaginii, semn că pentru nativii Leu se va deschide un nou ciclu în carieră. Poate fi vorba despre o schimbare de direcție, de asumarea unor noi sarcini care să le schimbe poziția la locul de muncă sau chiar de investirea într-o funcție de conducere.

Fecioară

Luna Nouă se formează în casa călătoriilor și a principiilor de viață, iar nativii Fecioară vor avea ocazia să cunoască lucruri noi, să-și găsească motivația pentru a pune bazele unor proiecte pe termen lung. Nu este exclus ca noutatea să apară la drum sau să fie invitați într-o vacanță cu rol educativ.

Balanță

Luna Nouă se formează în sectorul banilor obținuți împreună cu partenerul sau cu terți și anunță un nou început la acest capitol. Nativii Balanță își fac ordine în finanțe și este posibil să ia o decizie pe termen lung cu impact direct asupra economiilor.

Scorpion

Luna Nouă se formează în sectorul relațional și partenerial, semn că nativii Scorpion vor deschide o nouă etapă în relația de cuplu și pot lua decizii importante în ceea ce privește relația cu partenerul de viață.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel