Cum îl motivezi pe iubitul tău din zodia…

De multe ori ai vrea să îl convingi să facă pentru tine ceva ce el nu doreşte de fapt să facă. E o întreagă artă… şi iată ce ar putea să te ajute:
Berbec: Nu e greu să-l convingi, pentru că e un tip de acţiune. “Sunt sigură că fac asta înaintea ta!” sau “Sunt curioasă dacă reuşeşti să faci asta mai bine decât mine” pot să-l mobilizeze instantaneu.

Taur: Ai răbdare şi cere-i lucrul respectiv de mai multe ori, până înţelege că e important pentru tine. Şi mai bine, prezintă-i avantajele pe care le-ar câştiga dacă ar face ce-i ceri.

Gemeni: El spune, de obicei, “Da, draga mea!”, dar nu e la fel de sigur că reuşeşte să ducă acţiunea la capăt. Mai bine verifică-l, să nu te trezeşti că citeşte, de exemplu, ziarele cu care l-ai rugat să şteargă geamul.

Rac: Face orice, chiar şi cele mai dezagreabile lucruri, pentru tine. Mai ales dacă e mulţumit de direcţia în care merge relaţia voastră. Altfel, se poate preface senin că nu te-a auzit.

Leu: În ciuda dinamismului lui solar, e un tip destul de leneş. Mai ales dacă îi ceri chestii pe care le consideră sub demnitatea lui. Cea mai eficientă metodă este să-l linguşeşti, gen ” Eşti cel mai minunat! Şi mă faci atât de fericită când faci asta pentru mine!”

Fecioară: Poate o să te bombăne, dar cel mai probabil o să te ajute. S-ar putea chiar să-ţi arate unde greşeai când făceai TU acelaşi lucru. Dă-i dreptate, ca să poţi să-l rogi şi data viitoare.

Balanţă: E important să-i pui în evidenţă partea plăcută a acţiunii respective, sau eventual partea ei esteică. Nu-l ruga să-şi strângă hainele, ci mai degrabă să dea un aer romantic dormitorului vostru. În timp ce umple camera cu trandafiri, o să facă şi treaba mai puţin agreabilă.

Scorpion: Nu merge prin învăluire, fiindcă e expert în a ghici ce se ascunde în spatele cuvintelor. Cere-i-o deschis, adăugând că îi promiţi o noapte incendiară dacă face. Evident, e obligatoriu să te ţii de cuvânt.

Săgetător: Trebuie să te asiguri că nu are vreun avion de prins în perioada când ar trebui să facă respectiva acţiune. Apoi, că miza e suficient de mare. Nu-i place să se deranjeze pentru treburi mărunte.

Capricorn: Dacă restul programului îi permite, te va ajuta. Negociază un interval de timp convenabil cu secretara lui. Vestea bună e că nu e nevoie să îţi mai faci griji după aceea, treaba va fi făcută exemplar.

Vărsător: Ca să îl motivezi, ar fi ideal să găseşti avantajele pe care realizarea respectivei acţiuni le prezintă pe termen lung sau foarte lung. Sau este ceva din care va putea beneficia întreaga umanitate.

Peşti: Fă apel, fără jenă, la compasiunea lui. Nu-i spune “Te rog du-te şi plimbă-l tu pe Max în seara asta”, ci “Bietul Max, a scheunat toată ziua după tine, cred că tânjeşte după o plimbare în parc”.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: