Cum arată părinţii vedetelor

Orice ar face, vedetele sunt mereu în centrul atenţiei. Nu acelaşi lucru se întâmplă însă cu părinţii starurilor, care sunt oameni obişnuiţi, care apar foarte rar în lumina reflectoarelor. De aceea, vă prezentăm cum arată câţiva dintre părinţii vedetelor.

Shakira se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară şi vrea să le ofere o copilărie normală copiilor ei. Din nefericire, celebra cântăreaţă a avut o copilărie marcată de sărăcie, după ce părinţii ei au pierdut tot când Shakira avea 8 ani. Acum, ajunsă în culmea gloriei, ea are grijă ca părinţii ei, Carmen Ripoll Torrado, de origine spaniolă și William Mebarak Chadid, de origine libaneză, să nu le lipsească nimic.

shakira-parinti-familie

Încă din copilărie, George Cloney a petrecut mult timp pe platourile de filmare. Tatăl lui, Nick Clooney, a fost ani la rând gazda a unor talk-show-ri locale de succes, după care e devenit un prezentator de ştiri de televiziune iubit şi respectat. Mama, Nina, a fost o regină a concursurilor de frumuseţe, şi l-a cucerit aproape instantaneu pe volubilul Nick Clooney. Chiar dacă provenea dintr-o familie cu vedete, aceştia au avut mereu grijă să-şi ţină familia unită, iar acest lucru se vede şi astăzi.

george-clooney-parinti-familie

Viitorul tătic Ryan Reynolds speră din tot suflet ca puştiul lui să nu-i dea atâtea bătăi de cap aşa cum a făcut el în copilărie cu părinţii lui, Tammy şi Jim World. Împreună cu cei trei fraţi mai mari, actorul le-a scos peri albi alor lui, însă acest lucru este deja dat uitării acum, când aşteaptă un moştenitor din partea mezinului lor.

Ryan- Reynolds-parinti-familie

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: