Cum arată nepoata şarmantului Alain Delon

De Mihaela Dobre pe 10 august 2016
Privire pătrunzătoare, ochii de un albastru seducător, trăsături armonioase şi o eleganţă înnăscută. Ea este Alyson Le Borges, nepoata actorului Alain Delon, şi moştenitoarea frumuseţii bunicului său.

Citeşte şi – Cuceritori notorii şi recordurile în materie de femei

Tânăra în vârstă de 29 de ani, de profesie manechin şi aspirantă la cariera de actriţă, este fiica celui mai mare dintre copiii lui Alain Delon, Anthony, fiind născută în urma relaţiei acestuia cu dansatoarea Marie-Helen Le Borges.

Alyson Le Borges

Până în urmă cu şase ani, Alyson a fost respinsă de tatăl său. Anthony Delon a vorbit pentru prima data despre fiica lui în 2010, în cartea sa autobiografică în care a dezvăluit că Alyson s-a născut dintr-o relaţie “fără viitor”.

Marcat de divorţul părinţilor săi, actorii Alain şi Natalie Delon, şi având doar 22 de ani la acea vreme, Anthony a refuzat să îşi asume rolul de tată pentru Alyson. La rândul său, tânăra a perceput acest lucru ca pe o trădare şi evită orice legătură cu tatăl său.

În schimb, are o relaţie apropiată cu faimosul său bunic. Alyson s-a întâlnit prima dată cu Alain Delon când avea 11 ani şi amândoi au fost surprinşi de asemănarea izbitoare dintre ei.

Ajuns la onorabila vârstă de 80 de ani, Alain Delon este considerat unul dintre cei mai seducători bărbaţi din toate timpurile. Milioane de femei au suspinat după ochii lui superbi în zecile de filme în care a jucat actorul.

Citeşte şi – Odă bărbaţilor din viaţa noastră

Foto – Hepta

Simona Halep s-a calificat în turul al III-lea al Australian Open 2019

Simona Halep s-a calificat în turul al III-lea al Australian Open 2019