Cum arată Danny DeVito la 73 de ani

De Unica.ro pe 01 martie 2018

Cunoscut pentru rolurile din seriale și filme de comedie, simpaticul Danny DeVito a ajuns la venerabila vârstă de 73 de ani, vârstă pe care o arată din plin. Cu părul alb și riduri adânci, nu mai seamănă cu tânărul amuzant care ne-a făcut să râdem în serialul ”Taxi” sau în filmul ”Gemenii”.

La ultimele sale apariții publice aproape că i-a șocat pe fani cu aspectul său mult îmbătrânit.

Danny DeVito are  probleme în relația cu Rhea Perlman

Danny DeVito și Rhea Perlman s-au cunoscut în 1971 și s-au mutat împreună la două săptămâni dupa prima întâlnire. S-au căsătorit în 1982 și au împreună trei copii. Au jucat împreună de mai multe ori și păreau cuplul perfect, însă după 30 de ani de căsnicie și 40 de ani de relație, ei s-au despărțit, în octombrie 2012. S-au împăcat în 2013, însă la începutul lui 2017 s-au separat din nou. Danny DeVito a declarat că deși sunt despărțiți, nu plănuiesc să divorțeze.

De ce este Danny DeVito atât de scund

Danny DeVito are doar 1,47 m din cauza unei boli genetice rare numită boala lui Fairbank. Aceasta boală împiedică dezvoltarea normală a oaselor și poate provoca de asemenea dureri de oase sau de articulații.

Totuși, înălțimea nu a fost niciodată o problemă pentru faimosul actor care a reuși să-și construiască o carieră impresionantă fără a avea avantajul unui fizic impresionant.

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional