Cum arată cu adevărat 5 dintre cele mai importante atracții turistice din lume

Vedem adesea fotografii impresionante din diverse colțuri ale lumii, fotografii care ne fac să visăm cu ochii deschiși la acele destinații… dar vi s-a întâmplat vreodată să ajungeți undeva, într-un loc la care ați visat multă vreme, și să vă dați seama că adevărul e cu totul altul?

Ne-am gândit să facem pentru voi un scurt inventar al câtorva atracții turistice din lume – cum ne sunt ele prezentate și cum arată cu adevărat. Unele fotografii vă vor surprinde!

Marele Zid Chinezesc

Când vedem Marele Zid Chinezesc în fotografii de prezentare, acesta este mai mereu gol, iar peisajul care îl înconjoară e superb. În realitate, pe Marele Zid Chinezesc nu te poți plimba niciodată singur, pentru că zilnic este vizitat de zeci sau sute de mii de turiști.

cum arata in realitate marele zid chinezesc

Veneția, Italia

Veneția este într-adevăr superbă! Totuși, dacă te aștepți ca orașul să arate exact ca în pozele de prezentare… vei avea o mare dezamăgire – canalele Veneției nu au apă limpede, turcoaz, ca în fotografiile promovate de agenții de turism; de cele mai multe ori ele sunt supraaglomerate de turiști gălăgioși. În plus, nici clădirile nu sunt într-atât de colorate precum le vezi tu în poze.

venetia

Fontana di Trevi, Italia

Cea mai cunoscută și probabil cea mai frumoasă fântână din Roma, Fontana di Trevi este cu adevărat o operă de artă! Totuși, dacă te aștepți să o poți fotografia și tu exact așa cum o vezi pe Internet… s-ar putea să ai parte de o dezamăgire. Zona din fața fântânii nu-i niciodată goală, nici măcar noaptea. Toată piața Trevi este aglomerată de turiști, mai tot timpul.

Fontana di Trevi

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: