Cum arată azi Cristina Rus, colega Andreei Bănică din trupa Blondy

De Unica.ro pe 11 decembrie 2017
Cristina Rus și Andreea Bănică făceau furori cu trupa Blondy la începutul anilor 2000. Toată lumea fredona piese ca ”Ai greșit”, ”Te-am iubit” sau ”Numele tău”.

Din păcate, trupa s-a destrămat în 2004. Andreea Bănică și-a construit o carieră solo de invidiat, însă Cristina Rus nu a avut același noroc. Ea a apărut în mai multe emisiuni TV, apoi a decis să se dedice familiei.

Andreea Bănica – de 20 de ani cu același bărbat

În 2009 s-a căsătorit cu omul de afaceri Dragoș Bălteanu, iar acum au împreună doi copii. Deși Dragoș a avut probleme cu legea, fiind arestat în 2015 pentru delapidare, familia lor pare una puternică și fericită.

Zilele trecute, Cristina Rus a fost surprinsă de paparazzi Spy News într-un magazin de cosmetice și fanii ei au observat că arată la fel de bine ca pe vremea trupei Blondy.

Cristina Rus are 36 de ani, s-a născut la Cluj și a fost fotomodel de la 14 ani. După ce a terminat cursurile Școlii de Artă din Cluj, a făcut parte din trupele Desperado, Sing Sing BB, apoi Blondy. A prezentat emisiunea ”Euro Tombola” împreună cu Romică Țociu și Cornel Palade și a apărut în revista pentru bărbați FHM.

Andreea Bănică, nemachiată. Așa arată vedeta în realitate

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani