Cum arată acum Blanket, copilul pe care Michael Jackson era să îl scape de la balcon în urmă cu 15 ani

Blanket, fiul cel mic al lui Michael Jackson pe care toată lumea și-l amintește cel mai bine după momentul în care regretatul star pop era să îl scape pe micuț de la balcon, are acum 15 ani.

Citește și – „Sunt nebun după tine”. Scrisoarea secretă a lui Michael Jackson către Lisa Marie Presley

Copilul a rămas cu siguranță în memoria tuturor, după episodul din 2002, însă acum a crescut, iar asemănarea cu tatăl său este izbitoare.

A stat departe de ochii curioși ai publicului în ultimii ani, de la înmormantarea celebrului său tată (iunie, 2009) și până în prezent. Însă paparazzi l-au surprins recent în timp ce pleca de la cinematograf. Tânărul nu era singur, ci însoțit de garda lui de corp.

Îmbrăcat sport și zâmbitor, Blanket seamănă foarte bine cu Michael Jackson.

colaj Blanket

Blanket a fost născut de o mamă surogat, are a fost plătită de regretatul star pop cu 20.000 dolari pentru a purta sarcina și pentru a-l naște în secret. Într-un documentar din 2003, Michael a dezvăluit faptul că mama a păstrat legătura cu copilul și după naștere, dar identitatea ei a rămas un mister pentru public multă vreme.

Ulterior, paparazzi au aflat că mama lui Blanket este o asistentă medicală din San Diego, de origine mexicană, pe nume Helena. Femeia a fost aleasă de Michael Jackson datorită aspectului fizic și al culorii măslinii a pielii.

În prezent, Blanket are 15 ani și locuiește împreună cu frații lui mai mari și bunica lor, mama lui Michael, Katherine Jackson. Adolescentul folosește un alt nume, Bigi, pentru că întotdeauna a considerat că „numele Blanket (pătură) sună stupid”.

Citește și – Cum reușea Michael Jackson mișcarea care sfida gravitația

Foto – Northfoto

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: