Cum afli la a câta viață ești pe Pământ

Credem sau nu în reîncarnare, ne-am întrebat cu toții cel puțin o dată ce este și cum este posibil un astfel de fenomen. Experții au făcut studii aprofundate de-a lungul timpului și s-a ajuns la concluzia că oamenii au nouă vieți.

Citește și – Semne că o persoană dragă care ți-a murit este încă lângă tine

De asemenea, specialiștii au găsit o formulă matematică prin care poți calcula la a câta încarnare te afli.

Cum afli la a câta viață ești pe Pământ:

– Adaugă ziua nașterii la luna nașterii tale.

– Apoi adaugă ultimele cifre ale anului nașterii. Exemplu: 26 iulie 1988 = 26 + 7 + 88 = 121.

– Redu numărul respectiv la o singură cifră: 1 + 2 +1 = 4. Așadar, o persoană născută pe 26.07.1988, va fi la a patra reîncarnare.

Specialiștii spun că, dacă nu ne învățăm lecțiile cu numărul 1, vom repeta acest ciclu până când vom reuși. Este vorba despre evoluția sufletului, în fiecare viață.

Iată în ce stadiu a evoluției spirituale te afli:

Oamenii care se află la prima reincarnare fac multe greșeli. Sunt imaturi, egoiști și învață totul din mers. Cei care se află la a doua reîncarnare încearcă să-și îmbunătățească relațiile cu celelalte persoane. Ei încearcă să înțeleagă semnificația și importanța familiei, a prietenilor și trebuie să învețe să fie mai toleranți.

Viața a treia este formată din persoane prospere financiar, care au învățat din greșelile celorlalte două vieți. Provocarea cu care se confruntă este lipsa de neîncredere în propriile forțe. Cei aflați la a patra reîncarnare au parteneri de viață predestinați. Este vorba despre suflete pereche.

Cei care se află la a cincea reîncarnare sunt cei care au planuri mari și sunt entuziasmați. Problema lor este, însă, egoismul. Viața a șasea este rezervată persoanelor care au probleme de sănătate, dar le înving prin înțelegerea faptului că corpul uman este legat de mediul exterior.

Cei aflați în a șaptea reîncarnare plătesc greșelile pe care le-au făcut în celelalte vieți. Viața a opta este cea a persoanelor dezvoltate spiritual, oamenii care pot schimba lumea, iar provocarea lor este de a folosi cunoștințele lor spre binele omenirii.

Ultima reîncarnare este a persoanelor spirituale. Provocarea lor este de a nu-și pierde credința, indiferent de dificultățile pe care le întâmpină.

Citește și – Ce se întâmplă înainte de a muri? Chimiștii explică ce simți în ultimele clipe de viață

Foto – Shutterstock

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: