Culoarea toamnei in paharul cu vin

De Unica.ro pe 12 august 2010

In aceasta toamna, culoarea potrivita pentru paharele de vin este rosu. Pentru a fi …
In aceasta toamna, culoarea potrivita pentru paharele de vin este rosu. Pentru a fi in tendinte, Cramele Halewood va recomanda trei vinuri din gama Prahova Valley Reserve: Cabernet Sauvignon, Merlot si Pinot Noir.

Culoarea toamnei in paharul cu vin

Prahova Valley Reserve Cabernet Sauvignon este un vin rosu sec, sobru si cu o vizibila tenta de noblete. Acesta este de un rubiniu scanteietor si degaja arome de tutun, piper verde si stejar rumenit. Vinificarea acestuia s-a facut cu mare atentie, permitand extragerea si conservarea aromelor primare.

Se recomanda a fi servit cu gratar, pulpa de miel innobilata cu cimbru, paste sau branzeturi.

Prahova Valley Reserve Merlot – un vin rosu sec, viguros si echilibrat, care degaja arome de prune uscate si cirese negre, iar notele de condimente sunt completate de tanini fini. Acest vin este lasat la maturat in baricuri de stejar o perioada de 4 luni si se lasa la invechit in sticla peste 6 luni.
Se serveste cu carne de vita, porc sau miel la gratar, legume gratinate sau branzeturi.

Prahova Valley Pinot Noir este un vin sec, de culoare rosu rubiniu deschis, care intruneste toate caracteristicile de soi (delicatete si catifelare) si degaja arome de fructe de padure (zmeura si mure).
Prahova Valley Pinot Noir 2008 are note fine de vanilie, oferite de baricul de stejar, taninii de buna calitate evidentiindu-se la final. Se serveste alaturi de preparate din carne rosie, placinta cu carne sau branzeturi.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"