Cu zodiile pe munte

Aţi programat o excursie la munte, iarna asta? Iată pe cine te poţi baza şi pe cine nu…

Berbecul: Este primul cu bagajul gata, primul în maşină şi primul în fruntea grupului. Dar nu te baza să-şi amintească tot ce l-ai rugat să ia de-acasă.
 
Taur: E meticulos. Dacă reuşeşti să-l urneşti din casă, va ţine în spate toată excursia. Are la el bani, fulare extra şi deschizătorul de conserve.
 
Gemeni: Teoretic, este gata! Practic.. s-ar putea să mai dureze. Dacă îl suni de pe drum şi-l întrebi unde a ajuns, dacă spune Posada înseamnă că abia iese din Bucureşti.
 
Rac: Mama lui o să-i facă bagajul aşa că n-o să-i lipsească nimic, nici măcar zacusca sau gemul de mure. Se va dovedi mai prietenos şi mai deschis decât ţi-l aminteşti din oraş.
 
Leu: Cum o să lipsească? Nici nu-i trece prin cap! Leul iubeşte natura şi pe sine alunecând cu graţie pe pârtie…
 
Fecioară: Nu va veni dacă mai are de lucru, n-a dat cu aspiratorul sau are de vegheat o rudă bolnavă. Dar cel puţin o să anunţe din timp. Dacă vine totuşi, cu atât mai bine!
 
Balanţă: Aminteşte-i scopul excursiei. Altfel poate lăsa acasă costumul de schi şi să-şi ia sacoul. În afară de asta, va avea grijă să facă atmosferă şi să dea armonie grupului.
 
Scorpion: Nu te anunţă decât în ultimul moment dacă vine sau nu. Iar noaptea, la focul de tabără, va spune cele mai spooky povestiri, ca să vă facă părul măciucă.
 
Săgetător: Cel mai probabil, el a fost cu ideea. Adoră să sckieze şi să petreacă la munte, cu prietenii. Un companion de nădejde.
 
Capricorn: Nu agreează, de obicei, ieşirile. E întotdeauna prea ocupat pentru asta. Dar la munte, spre surpriza tuturor, o să-i placă. Şi-o să urce primul, cot la cot cu Berbecul.
 
Vărsător: Pentru el prietenii sunt mai importanţi decât orice altceva. Aşa că nu va piede ocazia să iasă cu ei, chiar dacă muntele în sine nu-i spune mare lucru.
 
Peşti: Spune-i ora de întâlnire cu o jumătate de oră mai devreme decât celorlalţi. Şi ascunde alcoolul seara dacă vrei să fie a doua zi de dimineaţă pe pârtie.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: