Cu zodiile pe munte

De Corina Buhagiar pe 30 noiembrie 2009

Aţi programat o excursie la munte, iarna asta? Iată pe cine te poţi baza şi pe cine nu…

Berbecul: Este primul cu bagajul gata, primul în maşină şi primul în fruntea grupului. Dar nu te baza să-şi amintească tot ce l-ai rugat să ia de-acasă.
 
Taur: E meticulos. Dacă reuşeşti să-l urneşti din casă, va ţine în spate toată excursia. Are la el bani, fulare extra şi deschizătorul de conserve.
 
Gemeni: Teoretic, este gata! Practic.. s-ar putea să mai dureze. Dacă îl suni de pe drum şi-l întrebi unde a ajuns, dacă spune Posada înseamnă că abia iese din Bucureşti.
 
Rac: Mama lui o să-i facă bagajul aşa că n-o să-i lipsească nimic, nici măcar zacusca sau gemul de mure. Se va dovedi mai prietenos şi mai deschis decât ţi-l aminteşti din oraş.
 
Leu: Cum o să lipsească? Nici nu-i trece prin cap! Leul iubeşte natura şi pe sine alunecând cu graţie pe pârtie…
 
Fecioară: Nu va veni dacă mai are de lucru, n-a dat cu aspiratorul sau are de vegheat o rudă bolnavă. Dar cel puţin o să anunţe din timp. Dacă vine totuşi, cu atât mai bine!
 
Balanţă: Aminteşte-i scopul excursiei. Altfel poate lăsa acasă costumul de schi şi să-şi ia sacoul. În afară de asta, va avea grijă să facă atmosferă şi să dea armonie grupului.
 
Scorpion: Nu te anunţă decât în ultimul moment dacă vine sau nu. Iar noaptea, la focul de tabără, va spune cele mai spooky povestiri, ca să vă facă părul măciucă.
 
Săgetător: Cel mai probabil, el a fost cu ideea. Adoră să sckieze şi să petreacă la munte, cu prietenii. Un companion de nădejde.
 
Capricorn: Nu agreează, de obicei, ieşirile. E întotdeauna prea ocupat pentru asta. Dar la munte, spre surpriza tuturor, o să-i placă. Şi-o să urce primul, cot la cot cu Berbecul.
 
Vărsător: Pentru el prietenii sunt mai importanţi decât orice altceva. Aşa că nu va piede ocazia să iasă cu ei, chiar dacă muntele în sine nu-i spune mare lucru.
 
Peşti: Spune-i ora de întâlnire cu o jumătate de oră mai devreme decât celorlalţi. Şi ascunde alcoolul seara dacă vrei să fie a doua zi de dimineaţă pe pârtie.

Foto: Shutterstock

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară