Cristina Spătar, dezvăluiri dureroase: „Viața mi-a dat foarte multe lovituri”

De Mădălina Manole pe 29 mai 2018
Cristina Spătar și-a luat inima în dinți și a vorbit despre perioadele grele din viața sa, dar și despre chinurile cumplite prin care a trecut pentru a rămâne însărcinată.

Cristina Spătar este mămica a doi copii frumoși și sănătoși, Aida și Albert, însă pentru a primi această binecuvântare, artista a dezvăluit că a trecut prin chinuri cumplite: “Am făcut nouă fertilizări in vitro. Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă. Cine a trecut prin așa ceva, știe ce înseamnă. E foarte solicitant psihic. te deformează, dacă vrei. Unele se îngrașă, altele slăbesc, unele capătă celulită. Hormonii aceia mi-au făcut cadou o mare celulită, dar nu m-a interesat la momentul respectiv.” – a dezvăluit Cristina Spătar la emisiunea Refresh by Oana Turcu de la Antena Stars.

La 45 de ani, Cristina Spătar recunoaște că nu-și mai dorește un copil: Nu mă mai văd cu un copilaș, am o vârstă. Mi-am dorit la un moment dat, dar nu mai e cazul. Eu îmi mai doream. În afară de Aida și de Albert, eu îmi mai doream doi, când eram măritată. Și bona mea îmi spunea: ‘Ai să vezi tu cât de greu e cu doi, dar cu patru'”.

Totodată, Cristina Spătar a vorbit despre perioadele de depresie cu care s-a confruntat, atât după nașterea celor doi copii, cât și după divorțul de soțul său, omul de afaceri, Alin Ionescu: “Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț. Poate a fost mai ușoară după ce fostul meu soț mi-a cerut divorțul, pentru că am înțeles că acela e finalul și nu mai am nicio speranță și m-am consolat, m-am resemnat. Dar oricum nu a fost ușor, pentru că a trebuit să mă resetez și să mă gândesc la o nouă viață, o nouă viață fără el, doar cu copiii. Eu sunt o peroană foarte puternică, viața mi-a dat foarte multe lovituri” – a povestit Cristina Spătar pentru sursa citată.

Citește și – Dana Războiu a vorbit despre traumele pe care le-a trăit în copilărie: “Îmi luam palme și lovituri”

Citește și – Mihaela Rădulescu: “Primul meu job a fost ca șofer de taxi”

Sursă foto: Facebook

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi