Cum s-au costumat vedetele de Halloween

De Unica.ro pe 01 noiembrie 2010

Exact aşa cum ne aşteptam, celebrităţile nu s-au dezis nici anul acesta şi s-au costumat frumos şi inedit de Halloween. Nu au lipsit lanternele-dovleac, nici petrecerile de pomină!

Tori Spelling, Heidi Klum, Paris Hilton

Actriţa pe care o ştim cu toţii din serialul „Beverly Hills 90210”, mămică a doi băieţi, este nelipsită de la petrecerile anuale de Halloween.

De data aceasta ea a ales să se costumeze în păuniţă, aşa că a optat pentru piese vestimentare în culori tari, împodobite cu pene spectaculoase. Şi machiajul a fost deosebit, iar peruca şi mănuşile au completat perfect ţinuta.

Ca amfitrioană a celei mai aşteptate petreceri din 30 octombrie, trebuie să fii la înălţime! Iar supermodelul Heidi Klum a fost la înălţime şi la propriu, şi la figurat!

Frumoasa de 37 de ani a reuşit să surprindă, din nou, cu alegerea costumului ei.
Dacă acum doi ani s-a transformat în zeiţa indiană Kali, anul acesta s-a metamorfozat într-un robot venit din viitor.

Costumul ei a fost o adevărată piesă de artă (mov cu particule strălucitoare, roşu de foc şi proteze din plastic pentru picioare, foarte înalte), iar machiajul a fost atât de reuşit încât cu greu au recunoscut-o cei prezenţi.

Paris Hilton are petrecerile gravate în codul genetic, aşa că sâmbătă a făcut un tur de forţă şi a luat parte la mai multe evenimente. La balul organizat de sora ei, Paris a purtat o rochie sumară de indiancă, din petice de piele şi pene.

Cum s-au costumat vedetele de Halloween

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi