Cosmar pe Elm Street, acum si pe DVD

De Unica.ro pe 14 septembrie 2010

Cele mai infricosatoare vise devin realitate in Cosmar pe Elm Street, acum pe Blu-ray si DVD!
Cosmar pe Elm Street, acum si pe DVDCele mai infricosatoare vise devin realitate in Cosmar pe Elm Street, acum pe Blu-ray si DVD!

Freddy Krueger, unul dintre personajele celebre ale fimelor horror, revine in remake-ul Cosmar pe Elm Street/ A nightmare on Elm Street, distribuit pe Blu-ray si DVD de catre Pro Video, incepand cu 6 octombrie.

Pentru cei mai multi dintre noi visele sunt un taram al tuturor posibilitatilor, insa uneori acestea se pot transforma in cele mai infricosatoare cosmaruri. Remake dupa filmul omonim lansat in 1984, Cosmar pe Elm Street readuce in atentia iubitorilor genului, dar nu numai, pe celebrul personaj Freddy Krueger. Interpretat de aceasta data de actorul Samuel Bayer („Shutter Island”, „Watchmen”, „Winged Creatures”), nominalizat la premiile Oscar pentru rolul secundar din „Little Children”, personajul nu doar ca isi pastreaza consistenta artistica, dar reuseste sa aduca in prim plan un Freddy Krueger mult mai infricosator.

Nancy, Kris, Quentin, Jesse si Dean sunt cinci tineri care locuiesc pe strada Elm Street. Intr-o noapte toti vor avea acelasi vis, intalnindu-l pe cel care le va teroriza nu doar visele, ci si viata: Freddy Krueger.In momentul in care unul dintre ei moare in conditii suspecte, acestia isi dau seama ca lucrurile sunt mult mai grave decat se asteptau, iar singura lor sansa de supravietuire este aceea de a sta treji si de a incerca sa treaca peste regulile jocului, impuse chiar de Freddy. Nevoiti sa plateasca polite mai vechi ale propriilor parinti, tinerii sunt antrenati intr-un carusel al groazei traind experiente infricosatoare, ale caror final nu poate fi anticipat.

Produs de catre Michael Bay, realizatorul altor filme celebre ale genului: „The Unborn”, „Friday 13” si regizat de catre Samuel Bayer, Cosmar pe Elm Street ne va face cu siguranta sa ne gandim de doua ori inainte de a adormi. Teroare, sentimente profunde de frica, intimidare sau spaima impinsa la extrem sunt doar cateva dintre starile prin care ne va purta horror-ul Cosmar pe Elm Street.

Cosmar pe Elm Street, distribuit de catre Pro Video, poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD sau Bu-ray, la un pret recomandat de 49.9 RON, respectiv de 99.9 RON.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"