False mituri despre slăbit – Cori Grămescu îți spune adevărul

Nu slăbești, deși faci sport, nu mănânci mai nimic și tot te îngrași. Află de la Cori Grămescu adevărul cu privire la aceste false mituri despre slăbit și învață ce să mănânci, atunci când faci sport, pentru a scăpa mai rapid de kilogramele în plus.
De ce nu slăbim, deși facem sport, de ce ne îngrăsăm, deși mergem la sală? Sunt acestea doar mituri despre slăbit sau chiar așa stau lucrurile? Cori Grămescu îți spune adevărul:
”Este foarte important nu neapărat cât, ci mai ales ce mâncăm. O calorie provenind din alimente nesănătoase nu este egală, ca și impact, cu o calorie pe care o luăm din legume, fructe, carne slabă și alimente sănătoase. Câtă vreme ni se pare că mâncăm puțin, dar noi consumăm, de fapt, multe alimente bogate în zahăr și aditivi, nu vom reuși să slăbim, chiar dacă facem sport. Ca să fie eficient, sportul trebuie să fie făcut la o intensitate destul de ridicată – dacă am mers la sală  și alergat puțin pe bandă, nu înseamnă că am făcut sport. La fel de importantă pentru pierderea în greutate este corelarea alimentației cu tipul de antrenament urmat.
Uite ce să mănânci, în funcție de sportul pe care îl practici, astfel încât să slăbești mai repede:

 
Video: Robert Hanciarec, filmare realizată la LadyFit Gym. Mulțumim pentru sprijin!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din yahoo

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: