Confesiunile unei femei care s-a culcat cu peste 10.000 bărbați

Gwyneth Montenegro, o australiancă de 39 ani susține că s-a culcat cu peste 10.000 bărbați în decursul a 12 ani cât a lucrat ca prostituată.

Gwyneth a scris chiar o carte despre experiențele ei, despre cum este să fii plătită să faci sex și mai ales, despre ce își doresc bărbații în pat.

După o experiență traumatică, Gwyneth a intrat în lumea prostituției la vârsta de 21 de ani. Aceasta a fost violată la 18 ani de mai mulți bărbați după ce i s-a administrat drogul violului.

Provenind dintr-o familie creștină, Gwyneth dorea să se mărite virgină, dar a ajuns să aibe o viață promiscuă deoarece a simțit că nu mai are nicio valoare ca om.

După ce a fost dansatoare exotică, Montenegro să accepte să fie plătită pentru a face sex. Din experiența ei, bărbații nu își doresc să-și îndeplinească cele mai ciudate fantezii, ci plătesc, de cele mai multe ori pentru sex normal și o conversație firească.

„Vor mai mult decât sex. Cei mai mulți clienți voiau o oră și jumătate, dar cea mai mare parte a jobului meu eră să vorbesc.”

Cartea ei „10,000 Men and Counting” este disponibilă la prețul de 25 de dolari.

Deși Gwyneth se bucură că nu mai lucrează ca prostituată, acum susține că a învățat multe lucruri și că acum le poate sfătui pe femei cum să trateze relațiile cu bărbații.

Sursa foto Instagram

Citește și Zahia Dehar, de la prostituată la model!

Citește și Scrisoarea care a rupt internetul! Ce i-a transmit o prostituată soţiei clientului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: