Rochie de zi sense cadou

Uncategorized

Alege rochia preferata si poate fi a ta!

 

 1_0008dbeb01
Unica.ro si Sense ti-au pregatit un super concurs! Poti castiga rochia favorita din colectia de toamna-iarna.

Participa la concurs si intampina sezonul rece cu stil.

Ce trebuie sa faci?

Este cat se poate de simplu! Te invitam sa vizitezi site-ul www.fashionsense.ro, sectiunea Rochii de zi si sa iti alegi rochia preferata. Urmatorul pas este sa completezi formularul de mai jos cu datele tale (nu uita sa mentionezi modelul favorit) si poti fi fericita castigatoare a uneia dintre cele 2 rochii marca Sense. Succes!

SENSE: “Noua colecție toamna-iarna creată de Andreea Tincu pentru SENSE este un omagiu adus eleganței. Azi, ținuta SENSE înseamnă în primul rând feminitate și un puternic simț fashion, transpuse în forme moderne care imprimă un rafinament discret.SENSE rimează în acest sezon cu sensul eleganței casual într-o asociere cât se poate de clasică și etern feminină, în linie cu tendințele vestimentare internaționale.

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție și online pe www.fashionsense.ro “

CONCURS INCEHIAT!

Castigatoarele sunt: Roxana Sabau si Madalina Coman. Felicitari!

 
 

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

1. Concursul este valabil în perioada 06 noiembrie – 20 noiembrie 2014.

2. Câstigatorii vor fi afisati în data de 21 noiembrie 2014.

3. La concurs se poate participa o singura data.

4. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

5. Câstigatorii pot intra în posesia premiului dupa cum urmeaza:

a. Toti câstigatorii sunt obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa onlinemarketing@ringier.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa coincida cu cele completate pe site, în momentul postarii raspunsului.

b. Premiile vor fi trimise o singura data prin curier de catre Sense care nu-si asuma nici o responsabilitate în ceea ce priveste ajungerea acestora la destinatie. Revendicarea premiului se face în termen de maxim 15 de zile de la publicarea câstigatorilor.

6. Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti

Loading...
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: