Concurs: Zâmbet alb ca zăpada

De pe 16 decembrie 2016
Fără categorie
Concurs de basm! Câştigă unul dintre cele 5 kituri de albire a dinţilor Colgate Max White!

Accesoriul ideal de sărbători, dar și în noul an, este zâmbetul alb ca zăpada! Cum îl obţii?

Cu kitul de albire de la Colgate care conţine o periuţă de dinţi cu creion pentru albire încorporat Colgate® 360° Max White Expert WhiteTM şi pasta de dinți Colgate® Max White Expert WhiteTM.

Îţi doreşti un  un zâmbet surprinzător de alb, ca în basme?

Colgate ţi-a pregătit 5 kituri cu cea mai avansată gamă de albire a sa, fiecare conţinand o periuţă de dinţi cu creion pentru albire încorporat Colgate® 360° Max White Expert WhiteTM şi pasta de dinti Colgate® Max White Expert WhiteTM.

Afla mai multe despre premii

Colgate-Palmolive România îți propune accesoriul ideal pentru un zâmbet surprinzător de alb – prima periuţă de dinţi cu creion pentru albire încorporat Colgate® 360° Max White Expert White™.  Acest nou sistem de periaj pentru albire, conține peroxid de hidrogen, același ingredient pentru albire folosit de către medicii dentiști. Aceasta te ajuta sa obtii dinti cu pana la 3 nuanțe mai albi, prin utilizare continuă, conform indicațiilor, timp de 3 săptămâni. Detalii AICI.

Pasta de dinți Colgate® Max White Expert WhiteTM este singura pastă de dinți din Europa care conține peroxid de hydrogen, aceasta oferind dinți mai albi în 5 zile, îndepărtând petele profunde și reducând îngălbenirea produsă în timp, prevenind, totodată, formarea unor noi pete. Detalii AICI.

Ce trebuie să faci pentru a participa?

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos cu datele tale şi raspunsul corect la întrebarea “Ce te face să zâmbești? Un gând, un peisaj, cineva drag? Căutăm zâmbete perfecte, albe ca zăpada, de sărbători și în anotimpul alb”,  şi intri automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 5 premii. Succes!

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Duciag Emilia Andreea-Bucuresti
Tabarnac Petronela-Piatra Neamt
Rusu Catalina-Bucuresti
Filimon Andreea-Constanta
Raduta Ionela Daniela-Braila

Concursul se desfășoară în perioada 16-22 decembrie. Consultă regulamentul concursului, disponibil AICI.