CONCURS: Rasfat de 5 stele!

Participa la concurs si castiga noile produse Palmolive. Unul din cele 5 seturi de creme de dus din gama Palmolive Gourmet poate fi al tau.

Vei fi incantata de acest premiu. Rasfat pentru corp, relaxare pentru minte – gama Palmolive Gourmet transforma orice dus intr-o experienta irezistibila. Cedeaza tentatiei noilor creme de dus cu aroma de ciocolata, vanilie, capsuni sau piersica! Dusul va deveni momentul preferat al zilei, momentul tau de destindere dupa o zi agitata. Palmolive are grija de tine!

Ce trebuie sa faci pentru a participa?

Este cat se poate de simplu! Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea “Cate game Palmolive exista?”. Indiciu: Palmolive Gourmet este una dintre ele, iar pe restul le gasesti aici, la categoria “Gama”. Succes!

Cunosti povestea brandului Palmolive?

J. Johnson a deschis în anul 1864 o mică spălătorie și o fabrică de săpun în Milwaukee, Wisconsin. Fiul său Caleb s-a alăturat afacerii, iar în anul 1898 a creat un săpun verde, plutitor, bazat pe uleiuri de palmier și de măsline. L-a numit Palmolive. Nemulțumit, a căutat un ingredient care ar produce ceva mai dens și mai rafinat. A găsit acest ingredient la Târgul Mondial de la St. Louis din 1904, iar noul Palmolive a devenit mai asemănător cu săpunurile de toaletă care erau importate din Franța.

În anul 1916, B. J. Johnson Soap Company și-a schimbat numele în Palmolive Company. Colgate și Palmolive au fuzionat în 1928.

Consultă regulamentul concursului, disponibil AICI

CONCURS INCHEIAT! 

UPDATEDeoarece participantii declarati castigatori la finalul concursului nu si-au revendicat premiile pana in data de 8 septembrie, conform regulamentului, am realizat o noua extragere. Cei trei noi castigatori sunt: Marginean Angela, Popescu Dana Maria si Caneanu Magda.

Castigatorii vor primi un e-mail cu detaliile necesare pentru revendicare, nerespectarea acestora ducand la pierderea oricarui drept asupra castigului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Vă recomandăm: