Una dintre cele trei rochii de zi Sense poate fi a ta

De pe 01 iunie 2016

Intampina vara cu stil si eleganta! Tinutele Sense sunt exact ceea ce ai nevoie, iar acum poti castiga rochia ta preferata. Participa la concurs si poti fi una dintre cele 3 fericite castigatoare.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul www.fashionsense.ro, sectiunea Rochii de zi si sa ne spui care este modelul tau preferat. Completeaza formularul de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 rochii de zi.

 

Brandul Sense, prezent pe piata romaneasca din anul 2000, se adreseaza femeilor de +30 ani, active, moderne, care apreciază stilul elegant, rafinat. Sub conducerea creativa a designer-ului Andreea Tincu, Sense propune, in fiecare sezon, mai multe colectii capsula, adaptate tendintelor internationale.Realizate din materiale de calitate, atent selectionate, colectiile se evidentiaza datorita croielilor feminine, combinatiilor cromatice delicate si designului deosebit.

Piesele colectiilor Sense pot fi achizitionate din reteaua nationala de magazine sau de pe site-ul www.fashionsense.ro
CONCURS INCHEIAT!
Felicitari castigatorilor Andra Zamfirescu, Madalina Telehoi si Silviu Dumitrascu! Pentru revendicarea premiului,  va rugam sa trimiteti un e-mail, pana in data de 11 iulie, in care sa mentionati site-ul pe care ati participat la concurs, premiul castigat si datele complete (nume, prenume, adresa exacta si numarul de telefon).
Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiilepaginii www.unica.ro