Urmăreşte „Fotografia-Gigant” pas cu pas!

De Unica.ro, pe

Concursul „Fotografia-Gigant”, care a început odată cu relansarea unica.ro, a strâns mai mult de 900.000 de fotografii, mulţumită vouă, cei care aţi răspuns provocării
lansate de noi.

Concursul „Fotografia-Gigant” s-a încheiat. Fotografiile cu ceea ce iubiţi au fost premiate pe parcusul celor 3 luni. Au fost acordate 9.157 de premii exceptionale, 2.067 de premii din oră în oră şi două mari premii în valoare de 10.000 de lei.

Împreună am descoperit peste 900.000 de lucruri unice pentru tine. Până la 1.000.000 mai e un pas, aşa că te invitam să te alături unui proiect unic.

Unica.ro va transforma toate lucrurile unice din viaţa ta într-o „Fotografie-Gigant”.

Adaugă şi tu o fotografie pentru ca ceea ce iubeşti să fi o parte din cea mai mare fotografie realizată vreodată!

FOARTE IMPORTANT: Noul număr la care trebuie să sunaţi pentru revendicarea premiilor este 021.20 12 777

Yrys este prima câştigătoare a premiului de 10.000 de ron din cadrul concursului Fotografia Gigant. Felicitări!

Geoogy este cea de-a doua câştigătoare a premiului de 10.000 de ron oferit în cadrul concursului Fotografia Gigant. Felicitări!

Concursul Fotografia Gigant v-a pregătit o nouă surpriză. Datorită faptului că v-aţi arătat entuziasmul faţă de acest concurs, acesta va continua până pe 2 ianuarie 2010.

Continuă să trimiţi fotografii cu ceea ce iubeşti şi poţi fi şi tu printre câştigătorii premiilor din oră în oră, a premiilor speciale, sau chiar a unuia din marile premii oferite de concursul Fotografia Gigant!

Dorim să ne cerem scuze pentru faptul că sunt foarte mulţi care ne transmit că nu pot lua legătura imediat cu departamentul de marketing pentru a-şi revendica premiile. Din păcate aceasta este singura metodă prin care vă puteţi confirma datele şi ne pare rău pentru aceste inconveniente. Încercăm să mulţumim pe toată lumea şi niciun câştigător nu va rămâne fără premiul care i se cuvine.

Pentru a putea organiza cât mai bine fotografiile voastre, am decis să realizăm un filtru pentru ca fiecare imagine pe care o postaţi de acum înainte să îşi găsească locul în una din cele patru galerii:

1. Familie / Prieteni
2. Obiecte
3. Animale / Plante
4. Vacanţe / Peisaje.

Aşa că, atunci când înscrieţi o fotografie nouă în concurs, selectaţi mai întâi categoria în care se încadrează.

Urmăreşte "Fotografia-Gigant" pas cu pas!

Reveniţi în aceasta pagină pentru a urmări pas cu pas tot ceea ce se întâmplă la concursul „Fotografia-Gigant”!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!