Câştigă un set de pahare de şampanie oferit de La Seratta

De pe

Unica.ro şi La Seratta premiază Share-ul norocos cu un set de pahare din sticlă fină!

CONCURSUL S-A INCHEIAT! Premiul se duce la: Marilena Manea.

Pentru revendicare: diana@conanpublicaffairs.ro – Nume complet, adresa, numar de telefon si link catre profilul de Facebook


Amplasat intr-o zona linistita, pe o proprietate privata ferita de priviri indiscrete, localul La Seratta este perfect pentru toate genurile de evenimente, de la nunti, logodne, botezuri si pana la seri tematice, evenimente culturale, corporatiste, conferinte, lansari. Evenimentele pot fi organizate in orice zi a saptamanii, la orice ora.
La Seratta este un spatiu creat anume pentru clipe magice, unde arhitectura clasica a cladirii se intalneste armonios cu accesorii de design interior contemporane.
Corpurile de iluminat, inspirate de luna plina din noptile de vara, sunt punctul principal de atractie al interiorului, oferind intregului spatiu doza perfecta de farmec si romantism.
Gandite si lucrate manual de un boutique de creatie din Italia, design-ul corpurilor de iluminat se desprinde de notiunea clasica si transcende in sfera artisticului, creand o atmosfera de basm si valorizand fiecare detaliu din jur.
Mobilierul, ales in aceleasi tonuri de culoare, in forme fine si elegante, este creat special pentru evenimente.

Câştigă un set de pahare de şampanie oferit de La Seratta

Tot ce trebuie sa faci este sa dai un Share la aceasta poza: Share si Castiga!
 

Regulament concurs:

1. Concursul este valabil în perioada 3 iulie – 8 iulie 2012.

2. La concurs se poate participa o singura data.

3. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

4. Câstigatorul va fi afisat pe site-ul unica.ro în data de 10 iulie 2012, in urma extragerii la sorti

5. Castigatorul este rugat sa contacteze Unica.ro printr-un mesaj privat pe Pagina de Facebook Unica.ro

6. Dispozitii generale   S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucureşti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!