Concert Gipsy Kings în România. Când va avea loc

De Unica.ro pe 25 octombrie 2018

Concert Gipsy Kings în România, în luna decembrie 2018. Celebra formație Gipsy Kings, probabil cea mai importantă trupă de Flamenco și Salsa, va fi prezentă la Sala Polivalentă din Cluj Napoca pe 5 decembrie 2018, iar pe 6 decembrie, cei din București vor putea merge la concertul din Berăria H.

Cunoscuți pentru hituri precum „Djobi, Djoba“ „Bamboleo“, „Volare” sau „Escucha me”, cei de la Gipsy Kings au devenit cunoscuți la nivel mondial la finalul anilor ’80 și au reușit să vândă nu mai puțin de 18 milioane de albume în toată lumea. Albumul ”Savor Flamenco”, din 2014, le-a adus și un premiu Grammy pentru cel mai bun album din lume.

Concert Gipsy Kings în România – unde se găsesc biletele

Biletele pentru concertele Gipsy Kings din România, pot fi cumpărate online de pe bilete.ro și yellowtickets.ro. Biletele pot fi cumpărate și fizic din magazinele InMedio și Germanos sau direct de la Berăria H și casa de bilete a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

De la concertele programte în România nu va lipsi Paco Baliardo, co-fondator Gipsy Kings și compozitor și textier al multora din hiturile trupei.

Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată în Cluj Napoca, pe 5 Decembrie 2018, la Sala Polivalentă.”

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel